miércoles, octubre 03, 2007

Ambaixadors de Mataró

Fa una estona, al blog d'en Joan Antoni Baron trobava aquesta foto, que reconec m'ha fet gràcia. La imatge està agafada a davant la porta de la Paeria, el simbòlic edifici construït als inicis del Segle XIII. Aquest any he passat uns quants cops davant d'aquella porta, durant alguns dels passejos fets resseguint els voltants del Carrer Major de Lleida. Encara m'ha agradat més veure-hi a en Robafaves i la resta de Gegants de la meva ciutat, juntament amb els representants del consistori mataroní, l'Alcalde i el Regidor de Cultura.
És un d'aquells indrets que he conegut aquest any, al que he tornat diverses vegades, cèntric però amagat entre la ribera esquerra del riu Segre i l'ombra del turó de la Seu Vella, edifici monumental que mereix ser visitat però que sobretot mereix ser visitat de nou. És massa immens per abarcar-lo en unes poques visites.
En fi, per a un mataroní que li ha trobat el gust a passejar pels carrers de la capital de l'interior de Catalunya, té un punt d'orgull trobar als embaixadors de la seva ciutat en un indret tan apacible i amb una certa estima com aquest. Aviat hauré de tornar-hi...

3 Comments:

Blogger JORdina said...

Javi,

Primer hem de venir nosaltres a mataró, que tens tota la raó que has vingut unes quantes vegades i realment entre viatges i rialles, val a dir que Lleida i Mataró ja som 2 territoris molt units ;) per això ho celebrem dissabte, aquesta vegada al costat del mar.

Una abraçada, a un ambaixador lleidatà de mataró ;)

8:37 a. m., octubre 04, 2007  
Blogger Oriol Yuguero said...

Ei!! Sabia que venia l'alcalde de Mataró i volia apropar-me a saludar-lo, perquè quan vé algú de Mataró a Lleida, és com si vingués algú de la Familia!

Ens veiem dissabte!

1 abraçada

8:54 p. m., octubre 04, 2007  
Anonymous Anónimo said...

Busco una persona cuyo movil es 653 33 74 54 si sabeis a quien pertenece visitad la web y poneos en contacto conmigo.
En la web ademas encontrareis la voz del contestador del movil por si reconoceis el mensaje o voz suya.

Muchas gracias.

http://es.geocities.com/buscomovil/index.htm

Hay recompensa.

6:29 p. m., marzo 06, 2008  

Publicar un comentario

<< Home