viernes, septiembre 23, 2005

Caminante, no hay camino...

Porto alguns dies donant voltes al que haurà de ser l'activitat de la JSC Mataró en els propers mesos. Juntament amb els companys del Maresme ens toca definir les línies d'actuació de la organització fins al mes d'abril, més o menys. La veritat és que tenim per davant un panorama engrescador, ja que previsiblement, seran molts els temes sobre els que ens tocarà treballar de valent. Tindrem varietat: violència de gènere, habitatge, immigració, etc... el conjunt de temes concrets s'acabaran de definir en unes jornades de treball que farem a Can Soleret, on de ben segur, tindrem debat i ens tocarà discutir, això sí, en sentit positiu.


I jo, ara em trobo intentant ordenar les idees per tal de portar els deures fets de cara a aquestes jornades de treball. A més d'aquí a ben poc, tindrem a sobre l'escola de formació de la JSC Mataró, que com sempre, afrontarem amb il·lusió i ganes. També cal pensar en els temes que són de caràcter inminent, com per exemple el debat sobre l'Estatut, i no em de deixar de banda les petites sorpreses que el món local ens va donant, l'anomenada política de la inmediatesa. D'altra banda, tenim els petits reptes personals, com per exemple intentar fer algun acte de noves tecnologies i societat de la informació (aquest any ja en vam fer un sobre el Tecnocampus). I tot això sense oblidar el treball quotidià, com l'actualització de la pàgina web, l'assistència a actes i reunions i la màxima participació allà on sigui necessària.
Bé, ens queda molt treball per endavant, però la veritat és que això no deixa de ser una motivació extra per continuar avançant, com diu Machado:
"
Caminante, no hay camino, se hace camino al andar."