viernes, octubre 13, 2006

Cansament i Tristesa

Seré un mica críptic. Ja parlaré clar on toqui fer-ho.
Porto dies amb el blog en silenci a causa de l'acumulació de feina, però el panorama d'aquesta setmana, a causa del cansament i la tristesa davant certes qüestions, convida a parlar i a no palar. Desgana per culpa de tot plegat, també diria jo.
Cansament i tristesa per l'actitud de certs dirigents, que saben que la seva campanya s'ha de construïr a base d'enfrontaments, tensions, crispació i imatges que no representen a la realitat d'aquest país.
Cansament i tristesa per l'actitud de certes persones, que semblen no comprendre que certes accions i certs gestos (condemnables i injustificables, clar que sí) no ajuden a defensar les seves idees, al contrari, més aviat ajuden a aquells que busquen un clima de confrontació permanent. Jo em manifestaria en contra de certes manifestacions que es retroalimenten entre sí. I la llista d'aquestes manifestacions podria ser llarga.
Cansament i tristesa per l'actitud de certs mitjans de comunicació, que han venut paraules que no reflexaven objectivament i amb mesura la realitat del que havia passat. I això només beneficia als mateixos de sempre.
Cansament i tristesa per l'actitud d'un, amb el que molts i moltes podem coincidir en moltes coses, però del que cal reconèixer dos errors importants (i em guardo els dos errors per a un mateix). Sempre he pensat que a la política hi han un parell d'aspectes molt importants, que són el fons i les formes. Aquesta setmana, sovint massa gent s'ha oblidat d'alguns d'aquests dos aspectes. Vagi per endavant que ho deu estar passant malament i que en aquest sentit es mereix respecte i un mínim de comprensió.
Cansament i tristesa per aquest cop de puny, que també es condemnable, encara que alguns no el vulguin condemnar. Certes coses ens les hauríem de mirar amb atenció. A mi l'únic puny que m'interessa és aquest.

4 Comments:

Blogger Joan Antoni said...

Javi, ànims!
Pensa que malgrat tot vla la pena continuar lluitant pels ideals de justícia i llibertat. És veritat que certes coses poden costar de païr però només amb intel·ligència podrem vèncer la provocació.

7:33 p. m., octubre 13, 2006  
Blogger eLOI said...

ànims Javi.
amb el temps que faci falta per descansar, però ànims.

10:04 p. m., octubre 13, 2006  
Blogger Joana said...

Aqui seguim.
Ànims, espero que sigui sols un instant.
Un petonet.

12:38 p. m., octubre 14, 2006  
Blogger La Lectora said...

Hola!
He tomada prestada la foto de esta entrada. Me parece bastante interesante lo que has escrito. En mayor o menor medida, muchos tenemos la misma sensación.

Ánimo y me encanta saber que te gusta la literatura. Soy Filóloga Hispánica.

Un saludo,
http://mdr-rgpc.blogspot.com/

10:04 p. m., agosto 10, 2008  

Publicar un comentario

<< Home