martes, octubre 03, 2006

Zona Roja: Un dia per canviar el món

Per segon any consecutiu, la ciutat de Mataró acollirà la Zona Roja de la JSC, un festival solidari amb grups musicals, activitats diverses, participació d'entitats juvenils, esportives, socials i solidàries... una jornada que va més enllà de la celebració d'un concert, que aplega a gent de totes les edats, però que sobretot pretén ser un espai de trobada de la gent jove.
I no un espai de trobada qualsevol, sinò un espai solidari amb una finalitat que no és altra que la de col·laborar en la construcció de les canalitzacions que permetran portar l'aigua potable fins a una escola de primària dels suburbis de la ciutat argentina de Rosario. La recaptació íntegra anirà destinada a aquesta causa.
Comptarem amb l'actuació de 7 grups musicals d'estil divers: Fundación Convenio Latino (hip-hop), Filippo Landini (pop-rock), Manuel do Pico (pop), Mahoney (pop-rock), Jere (rumba-fusió), Ni fu ni fa (rumba-fusió) i Tabarka (pop-rock).
El preu de l'entrada és simbólic, només 1 €. Pot sembla poc, però l'any passat les 1200 persones que es van apropar a la Zona Roja van permetre aconseguir més de 6000 € que es van destinar a construïr una escola bressol al Sàhara, cosa que va contribuïr a fer una mica millor aquell racó del món, va ser un dia per canviar el món. Aquest any no volem ser menys, des de la JSC volem continuar canviant el món, amb una visió jove i solidària.
Esteu tots convidats, el dissabte 7 d'Octubre a partir de les 17:00 de la tarda a la Plaça Onze de Setembre de Mataró (al costat dels bombers). Benvinguts a la Zona Roja.