lunes, octubre 16, 2006

Montilla i cap endavant

Ahir a la nit, José Montilla va donar la sortida a la campanya electoral dels socialistes de Catalunya. I ho va fer rodejat de gent jove, conscient de tot el que els joves ens hi juguem en aquestes eleccions.
Ara per ara, crec que els joves tindran la clau del futur govern de la Generalitat. Podem decidir, amb el nostre vot, si volem un govern que cregui en nosaltres, afrontant i assumint els nostres problemes i el nostres reptes, sobretot en tres àmbits concrets: la feina, l'educació i l'accés a l'habitatge. En definitiva, en l'emancipació juvenil.
Ningú farà més que José Montilla pels joves catalans en aquest tema. Aquest serà un dels grans desafiaments quan Montilla sigui President. Els governs de CiU van deixar una herència nefasta als joves d'aquest país, una herència que molts encara estem patint i patirem. Només amb la perseverància i serietat d'una persona com Montilla al capdavant de l'institució més important de Catalunya podem estar segurs que el govern treballarà pels joves. Perquè som una part fonamental de la Catalunya social que els socialistes estem construïnt.
Els joves hem de decidir. O Mas i cap enrere. O Montilla i cap endavant.
Article publicat a MontiJA!

5 Comments:

Blogger Pedro said...

Que bona l'entrevista d'en Sala Martín, deixa Montilla com el que és, un autoritari.

4:58 p. m., octubre 16, 2006  
Blogger Javi said...

Més aviat deixa en Sala Martín com el que és, un sectari.

5:00 p. m., octubre 16, 2006  
Blogger Pedro said...

Cert, el fet que en Montilla insulti a qui li fa preguntes que no li agraden és un exemple per a tothom. També és gloriós que Montilla no se sàpiga ni el nom de l'entrevistador.
El que passa és que teniu molt poder i quan un periodista no us agrada el feu fora del seu diari, els teniu a tots cagats. Però Sala no és periodista, es guanya la vida als Eua per tant no ha de tenir por del cacic Montilla que mana al Baix Llobregat i al carrer Nicaragua. I li fa preguntes lliurement i com que Montilla no hi està acostumat reacciona insultant.

11:44 p. m., octubre 16, 2006  
Blogger Miguel said...

Segur que en Sala-i-Martín es guanya "només" la vida als EUA?

4:16 p. m., octubre 17, 2006  
Anonymous Anónimo said...

La tienda en Casa os ofereix:

El ProMASometre!!!!

S'ha acabat el fer política convencial, arriba el nou ProMASometre amb el qual podràs fer promeses electoralistes, sense cap ni peus, estimant Catalunya però deixant-la sense un duro.

Que algú engega una acció al voltant de la vivenda social... ProMASometre t'en ofereix una vivenda per a tú si tens quatre fills i la segona residència a Platja d'Aro si arribes a vuit fills.

Que algú et diu que pactaràs amb el PP.... ProMASometre t'ofereix la possibilitat de serveis notarials per a verificar la validesa de les teves promeses electorals.

Que Catalunya s'omple de inmigrants..... tranquils, ProMASometre ofereix diners per a mantindre'ls a tots, previ pagament d'un mòdic preu en forma d'explotació laboral a alguna de les empreses del Grup Godò.

Que ens quedem sense un duro...... ProMASomtre també paga hipoteques a tots aquells que més la necessiten.... per exemple, el fill d'en Pujol.

Arriba una nova forma de fer promeses electorals, una nova forma de fer política. Expoliar Catalunya, Manegar Bé... Vota ProMASometre!!

11:38 a. m., octubre 19, 2006  

Publicar un comentario

<< Home