domingo, noviembre 30, 2008

El Partit que sap on va

Ahir els socialistes de Mataró vam celebrar el nostre III Congrés. Per mi va ser una jornada densa, interessant i amb els elements de debat habituals que un esdeveniment com aquest (i sobretot que un partit com aquest) és mereix.
El Congrés va donar per moltes coses dignes de destacar, però no voldria aturar-me en totes i cadascuna d'elles. Sí que voldria, però, constatar la sensació de que ahir al plenari del Congrés vam tenir la oportunitat de "despullar-nos" com a organització, de deixar a la vista quin és el partit "real", aquell que construïm entre tota la família socialista de la ciutat. I ho vam fer amb un important sentit crític, amb un debat ben carregat d'elements que reflecteixen prou bé les inquietuts i els reptes als que hem de fer front. Un debat que de ben segur hauria sorprés a més d'un.
Al matí vaig dir que un bon Congrés és aquell en el que una organització és capaç d'introduïr adequadament els canvis que necessita per poder tirar endavant el seu projecte. En el nostre cas, el projecte s'anomena Mataró, i es defineix per ser un projecte obert, integrador, dinàmic i amb molt de recorregut i també marge de millora. Precisament jo tinc la sensació de que ahir els socialistes de Mataró vam fer un bon Congrés, tot i que evidentment fins d'aquí a un cert temps no ens trobarem en condicions de poder valorar-lo suficientment.
Jo vaig ser escollit Secretari d'Acció Política a la Xarxa, tasca que desenvoluparé amb il·lusió i ganes per fer-ho el millor possible. És un honor formar part de l'executiva del PSC Mataró però sobretot, és un honor formar part d'aquest projecte. Som el primer partit de Mataró i per tant, la ciutadania espera molt de nosaltres, i això suposa que haurem de treballar de valent per continuar tenint la confiança majoritària dels mataronins i mataronines.
Per tant, el repte no és poca cosa. Les ganes i el treball que hi possarem, tampoc.
Imatge: Nova executiva del PSC Mataró

3 Comments:

Blogger Yuri Zhivago said...

Enhorabona, a tu i al conjunt de militants del PSC de Mataró.

10:59 p. m., noviembre 30, 2008  
Blogger Javi said...

Gràcies Jordi, espero que estiguis bé i que ens veiem aviat per compartir alguna animada estona de xerrada i bon humor.

Una abraçada, amic.

11:04 a. m., diciembre 01, 2008  
Anonymous Anónimo said...

necessitat de comprovar:)

5:18 a. m., febrero 24, 2010  

Publicar un comentario

<< Home