viernes, julio 14, 2006

El calaix de la blogosfera

Ens trobem en plena época estiuenca i la calor es fa més que notar. Això repercuteix una mica en moltes coses: horaris intensius, terrasses a l'aire lliure, estones de platja (per a alguns) i en general, ritmes diferents. Amb l'arribada de l'estiu els cicles vitals ens canvien una mica i els dies es fan més llargs.
Això, que segurament acaba afectant a tot el que ens envolta, de moment no es deixa notar gaire en la blogosfera que conec i segueixo regularment, ja que en aquests dies els blogs demostren ser un magnífic calaix per xafardejar de tant en tant i deixar passar l'estona remenant en busca de detalls.
De les coses que he trobat en els últims dies, no m'en puc estar de recomanar unes quantes. D'entrada, amb el seu estil sublime i ja característic, cal fer un cop d'ull a la darrera entrega dels estudis ciberpolítics d'en Donaire. Genial, com sempre. I per cert, crec que aquest cap de setmana finalment podrem conèixen's.
En altres temes, recomano la lectura del post de la Carme Cuadras: "Ciència, la gran assignatura pendent" (que també trobareu a la web de la JSC Mataró), de plantejaments molt adequats i per cert, al fil d'una interessant conversa que vaig mantenir l'altre dia amb un dels meus professors d'institut. Si feu una visita a la Carme, de passada us recomano fer una altra al seu pare, l'Antoni Cuadras, que des de fa uns dies també s'ha tornat blogaire i que ja he incorporat als enllaços. Les seves reflexions inviten precissament a la reflexió en sí mateixa i a més, sempre em semblen enormement adequades.
Aquesta setmana també he incorporat als enllaços a la jove socialista del Baix Llobregat, Paqui Soriano. Encara que no he parlat mai amb ella, però bé, com que la majoria dels meus enllaços són masculins, una dona més sempre s'agraeix.
Abans de continuar amb els salts de blog en blog, es bo reposar un instant amb quatre versos d'en Francesc Amat.
I per anar acabant, em faig ressó d'un fet lamentable que ha sigut notícia en aquests dies i que han hagut de patir els companys de Sant Cugat. En parla en 1er secretari de la JSC, en Raül Moreno, així com en Marc Mellado, l'Aintzane Conesa i en David Gutiérrez "Guti". Ànim companys.