miércoles, julio 26, 2006

Encants

Determinats detalls només es poden descriure a través dels propis encants que transmeten i que senzillament acostumen a encissar d'alguna manera a un mateix, que és troba encatat d'una manera pròpiament especial. M'encanta. Com per exemple l'encant de les nit bojes de les santes, que no és un encant qualsevol i té un regust diferent, únic i particular que sé que el fa únic.
Potser els propis encants per la seva singular naturalesa ja ens obliguen a plantejar-los d'aquesta manera, amb unicitat, fent volar imaginacions que normalment tenim que guardar ben endins. Però afortunadament tots els encants no funcionen d'aquesta manera. Uns pocs poden ser viscuts de manera intensa, encara que mesurada, als ulls de la resta del món. De forma extraordinària i marcant diferències. Aquests són els que més m'agraden, no és notori però és així.
Estic encantat, és nota?

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

La imatge del Reial Madrid segueix perdent enters. Després d'anunciar a la seva pàgina web l'inexistent fitxatge de Van Nistelrooy fa una setmana, ahir el club blanc va viure un nou episodi vergonyós coincidint amb la presentació de Fabio Cannavaro com a nou jugador madridista. L'italià treia el cap des de la llotja d'honor amb la samarreta blanca per saludar els prop d'un miler d'aficionats presents i un sector de la graderia va saludar el gest de l'italià amb crits de "Duce, Duce", un homenatge al dictador feixista Benito Mussolini.

L'escena es va repetir poc després quan el jugador italià va saltar a la gespa vestit de curt, i va entelar tot l'acte, en un moment en què s'està tractant d'eradicar aquest tipus d'actes al futbol. La situació va recordar episodis com el protagonitzat pel jugador Paolo di Canio, del Lazio, que solia saludar amb el braç enlaire en nombroses ocasions l'afició feixista del conjunt romà. L'escena d'ahir, és cert, la van iniciar un grup de turistes italians, però s'hi van afegir diverses desenes de seguidors madridistes davant l'estupor de la resta de la grada, que només hi va respondre amb tímids xiulets.

1:37 a. m., julio 27, 2006  

Publicar un comentario

<< Home