viernes, diciembre 15, 2006

Contra el Dolor Crònic

El pròxim diumenge, com ja es costum per aquestes dates, es celebra la Marató de TV3, enguany dedicada a les persones que pateixen malalties de dolor crònic.
La Marató s'ha convertit en un referent i una festa de la solidaritat al nostre país i des de fa uns quants anys, a més de recaptar fons per lluitar contra diverses causes mèdiques, també ha exercit un important paper en la sensibilització al voltant de diverses malalties, com la SIDA o el càncer.
En els últims anys, la JSC Maresme ha col·laborat activament en els actes de la Marató, organitzant anualment un torneig de futbol sala per aconseguir fons que després es donen íntegrament a la Marató de TV3. En aquesta ocassió el torneig tindrà lloc a Mataró, al palau d'esports Josep Mora (Passeig Carles Padrós, 12-16) el diumenge 17 de desembre a partir de les 15:30 de la tarda. A mitja tarda, per recuperar una mica les forces, es realitzarà una xocolatada gratuïta al mateix recinte.
Per una causa solidària, us hi esperem, esteu tots i totes convidats a venir a donar el vostre suport i a passar una tarda d'esport amb nosaltres.

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

javi!! se que estás ahí! no puedo entrar al msn, vente al yahoo y hacemos un domino, ( dios k ludopata k soy)

mandame un comentario a tu blog
jejeej

11:11 p. m., diciembre 18, 2006  
Blogger Javi said...

Voy para allá, dame dos segundos!!

Pero qué grande eres...

11:15 p. m., diciembre 18, 2006  
Blogger Javi said...

ejem... si me dices en que sala me esperas... pues mejor.

11:23 p. m., diciembre 18, 2006  

Publicar un comentario

<< Home