jueves, noviembre 30, 2006

Enllaços

A l'espera de recuperar la connexió a casa, escric aquestes línies des de l'aula d'informàtica de la facultat, en una de les poques estones mortes que tinc a l'universitat.
Últimament he afegit alguns enllaços a la llista de blogs recomanats. D'entrada, hi podreu trobar els blogs d'un parell de companys de la JSC de les Terres de Lleida, l'Albert Torra i l'Oriol Yuguero, als que porto temps volent enllaçar. D'un temps ençà hem fet bones migues amb la gent de Lleida, amb la que ens hem anat veient bastant entre escoles de formació i actes diversos.
Un altre company de JSC que ara trobareu entre els enllaços és l'Àlex Valiente, regidor de la Garriga i amic. Amb l'Àlex hem passat moments tremendos entre feina i divertiments, com ha de ser. Personalment sempre recordaré tota la jornada de la Zona Roja i l'última escola de la JSC del Vallés Oriental, on la nit va ser bastant memorable.
També he afegit un blog selecte en quant a la reflexió política, el d'en Dani Fernàndez, diputat al Congrés i polític admirable.
Entre els enllaços ara també trobareu a la Glòria Figuerola, companya del PSC Mataró que s'ha decidit a donar el pas per endinsar-se en el món dels blogs i que porta dies fent servir aquesta eina de comunicació.
I una novetat blogaire, que encara haig d'enllaçar, és el blog d'en Josep Jo, alcalde de Dosrius, que contribueix a fer crèixer la comunitat blogaire al Maresme i concretament a Dosrius, doncs fins aleshores l'únic blog conegut d'aquell poble era el del company Victor Martínez.