lunes, junio 25, 2007

Música

La música forma part de les nostres vides, arribant sovint al cas de que nosaltres mateixos acabem posant banda sonora a determinats moments que vivim en el nostre dia a dia, o fins i tot a vegades acompanyem de cançons als mateixos records, a algunes persones o a algun lloc que té certa rellevància per nosaltres. Definitivament, la música té alguna cosa, complicada de definir.
En tot cas, el que és evident és que a la música tothom troba el seu espai, amb els seus gustos i particularitats. Des que escric en aquest blog, he anat intentant "musicalitzar-lo" una mica, fent petits retocs.
D'entrada fa més d'un any vaig començar a insertar, mitjançant codi HTML, algunes cançons i melodies, que convenientment m'encarregava d'anar canviant cada setmana. Era un sistema molest, doncs obligava a processar i emmagatzemar els arxius musicals prèviament en un servidor web. A més, tenia l'incovenient afegit de que la cançó en qüestió es posava a sonar sempre que es carregava el blog, tant si agradava con si no.
Vaig deixar de banda aquest sistema per donar pas al youtube, que ara per ara es possiblement la major enciclopèdia d'audiovisuals que existeix a l'abast de tothom i desde qualsevol part del món. Insertant vídeos des del youtube podia escollir la cançó en qüestió, penjar-la al blog i deixar que el visitant decidís si volia o no escoltar-la.
I ara, finalment, he fet un pas més que segurament puc considerar com definitiu. Amb l'ajuda de les eines que ofereix blogmusik, he insertat un reproductor de MP3 a la barra de la dreta del blog. Amb aquest reproductor, teniu una completa llista de cançons al vostre abast que podeu reproduïr segons convingui. Pel moment hi podreu trobar més de 230 cançons de molt variat estil. Això sí, totes del meu gust, que podreu escoltar si en teniu ganes durant les visites que feu a aquest espai.
Espero que us agradi. I si algú vol alguna cançó en particular i no la troba al reproductor, accepto suggerències. Però només suggerències, que en això no em comprometo a res.

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Javi, aquesta nit em quedo amb la d'en Sabina.
Gràcies!

11:02 p. m., junio 25, 2007  
Anonymous Anónimo said...

Me gustan todas! Ahora me paso el día en el trabajo escuchando tu música.
Un besito!

12:39 p. m., junio 26, 2007  
Anonymous Anónimo said...

Hola, mira tinc un blog destinats a malalats de firomialgia i m'agradaria insertar un reproductor de música. Em podries dir com ho has fet. Gràcies.

carme.martinf@gmail.com

4:25 p. m., diciembre 27, 2008  

Publicar un comentario

<< Home