martes, diciembre 21, 2010

En record de l'Oriol

Hi ha moments i notícies que ens deixen muts i gelats. Hi ha moments que sobretot ens entristeixen. Aquesta nit ens ha deixat el company i regidor de l'Ajuntament de Mataró, Oriol Batista. Fa tot just uns minuts que acabo de rebre la notícia i no he pogut reprimir la necessitat d'escriure aquestes línies.

Coneixíem a l'Oriol des dels nostres inicis en la militància política, fa més de set anys. Coneixíem la seva afabilitat i el seu caràcter, amable i senzill. Coneixíem el seu treball, callat i constant, la seva sensatesa. Coneixíem la seva mà estesa, el seu companyerisme, la seva voluntat per ajudar als demés. Coneixíem també, la seva maleïda enfermetat, gairebé des dels inicis del diagnòstic i en el seu posterior desenvolupament. Coneixíem la seva lluita, difícil, dura i ferma. Ara coneixem el fatal desenllaç, que ens entristeix i ens colpeja amb força, durament. I ara haurem de conéixer el seu record, que per sempre guardarem a la memòria i al nostres cors.

Des d'aquí enviem una forta abraçada als seus familiars i amics. Avui estem de dol per l'Oriol.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Hola Javi, què tristos estem! Jo també he tingut la necessitat de mirar enrera en fotos, antics e-mails, bloc, notícies... tot relacionat amb ell i el seu tarannà. Cert, tot i que sabíem de la seva malaltia, la mort sempre t'agafa amb la guàrdia baixa.

11:31 a. m., diciembre 21, 2010  
Blogger Javi said...

Doncs sí Glòria, estem molt tristos. A mi m'ha vingut al cap una trobada amb ell durant l'escola de formació de la JSC Mataró, fa un parell d'anys. El vam convidar a passar un matí amb nosaltres, parlant d'oci nocturn a Mataró. Com sempre, va ser cordial i amable, i vam encetar una xerrada d'alló més interessant. En aquells moments semblava que estava vencent a la maleïda malaltia que finalment ens ha deixat sense ell. El trobarem a faltar.

4:40 p. m., diciembre 21, 2010  

Publicar un comentario

<< Home