martes, noviembre 08, 2011

La JSC del Baix Maresme

Divendres passat vam constituïr la JSC del Baix Maresme, que comprèn els municipis d'Alella, Teià, el Masnou, Premià de Dalt i Premià de Mar. Vaig viure la posada en marxa d'aquesta nova agrupació de la JSC amb molta il·lusió, ja que era un projecte que veníem perseguint des de feia mesos i que finalment, pas a pas i amb constància, hem pogut encetar.

La JSC és una organització magnífica on trobar un espai per aportar i contrastar idees, per ajudar a transformar la societat, per conèixer persones joves implicades i amb inquietuds polítiques i per dur a terme l'acció política necessària per defensar els principis i els valors socialistes. Poder posar en marxa una nova agrupació de la JSC en aquest àmbit geogràfic suposa tenir l'oportunitat d'ampliar aquest espai polític. I també ens suposa tenir l'oportunitat d'ampliar els nostres horitzons de treball i poder seguir aprofundint en les problemàtiques, els reptes i les inquietuds que ens preocupen als joves: l'atur juvenil, la millora de la qualitat democràtica, la garantia i millora dels nostres serveis públics...

Al capdavant d'aquesta nova agrupació de joves socialistes hi ha l'Albert Alfaro, un jove del Masnou que es mira el món amb curiositat, d'idees clares i fortes conviccions progressistes. És una d'aquelles persones que en qualsevol tema té la capacitat de "mullar-se", implicat en la seva realitat, pacient i treballador. Al costat de l'Albert, la nova agrupació compta amb altres joves del territori, com en Juane, en Victor, en Dani, la Noelia i en Guillem. Tots ells capaços d'aportar idees, reflexions i visions diferents del món. Visions que ens seran molt necessàries en la nova etapa que estem encarant i que poden aportar molt per aconseguir que la JSC del Baix Maresme sigui útil i es converteixi en un referent per als joves dels seus pobles. Confio molt en tots ells, ara són més necessaris que mai, endavant!