viernes, marzo 31, 2006

Congrès, Zapatero, Futbol

Hem tingut unes últimes setmanes plenes de fets importants des del punt de vista polític, sobretot pels temes relatius a tot el que envolta a l'Estatut i a la seva solemne aprovació al Congrès dels Diputats i també per la esperançadora treva permanent d'ETA i el nou escenari que es planteja a la política estatal. Pel mig del recorregut polític de les darreres setmanes queden també algunes peripècies d'ERC, com la famosa entrevista del Conseller Carretero o l'afer de les cartes.
Amb aquesta situació arribem al cap de setmana, que es planteja mogudet, principalment pel Congrès Nacional de la JSC, que ens absorbirà durant dissabte i diumenge. Ara bé, durant la tarda de dissabte haurem de fer una mena de "break" per anar a veure a en José Luis Rodríguez Zapatero, que participarà en un acte al pabelló de Cornellà en un moment clau del seu mandat, just quan s'acaben de complir 2 anys de la victòria socialista a Espanya.
Bé, i a més de tot això, aquest dissabte és juga el Barça-Madrid, en una mala època futbolística per als merengues. No tinc moltes ganes de veure el partit, però sincerament, aquest any vull que guanyi el Barça, a poder ser per golejada. I jo sóc del Madrid però... què hi farem.