miércoles, marzo 29, 2006

Pensar en el Congrès


Alguna persona m'havia comentat alguna vegada que, en funció del que s'ha anat veient durant les últimes setmanes, el meu blog ja era poc polític. És veritat que sempre he escrit una mica al meu aire, del tema que en cada moment em venia en gana. Potser últimament he tingut massa cosses al cap i algunes han passat a un pla més secundari del que era habitual, per exemple la política.
Doncs bé, tenint en compte que aquest cap de setmana tenim una cita important, cal tornar a pensar en política o almenys, una mica en clau pólítica. Durant els dies 1 i 2 d'Abril, tindrà lloc a Barcelona el XIIé Congrès de la Joventut Socialista de Catalunya, que els companys i companyes del Maresme hem estat preparant durant els últims temps.
Fruit d'aquest treball, han sorgit més de 300 esmenes a les ponències presentades. I esmenes de qualitat, si se'm permet afegir. Però serà durant els dos dies del congrès quan tocarà defensar amb convicció aquestes esmenes i demostrar un cop més, que la gent de la federació del Maresme sabem estar a l'alçada de les circumstàncies quan la situació ho requereix, i un congrès nacional sempre ho requereix.
Potser jo no soc la persona més indicada per opinar sobre aquest tema, però em fa l'efecte que durant el mandat que ara s'acaba, la federació maresmenca de la JSC ha donat molt més del que en un principi es podia esperar de nosaltres. No m'he aturat per comptabilitzar quants actes s'han fet al llarg d'aquests més de dos anys, però penso que molts de nosaltres ni tan sols som del tot conscients del que ha suposat el camí que hem recorregut.
No vull que per les meves paraules sembli que tot ho hem fet bé, ja que sempre hi han aspectes que podríem haver millorat i d'això en Charly, com a persona que s'autoexigeix molt, ens podria donar una llista ben detallada, però bé, si algun dia es fa un blog, d'això ja en parlarà ell...