lunes, marzo 27, 2006

Són Dies...

Hi han dies que passen lentament, plens de moments en que la única cosa que vols és que arribin altres estones, que quan a la fi arriben... ràpidament s'acaben. Són dies en els que gairebé tot el que penses esta relacionat només amb una única qüestió, que t'omple el cap però sobretot el cor, de sentiments, de petits moments, de desitjos.
Són dies on no fas gaire cas de ningú, on no escoltes o escoltes molt poc, perquè voldries trobar-te lluny, en un altre lloc amb algú altre. Arribes a casa i poses música, que et faci volar per portar-te a aquell lloc on sigui aquella persona. La cançó acostuma a ser romàntica i el teu cor ho nota ràpidament, perquè comença a bategar amb més força, com si volguès sortir-se del teu pit, i de fet ho vol.
Són dies que has de passar de la millor manera que et sigui possible, desitjant que l'endemà sigui diferent, i en els què a mesura que la llum es va apagant, et trobes més sol i fins i tot sents una mica de fred. Camines lentament, perquè no vols allunyar-te gaire de la persona amb qui vols estar. Malgrat tot, fent un esforç, t'acabes allunyant.
Són dies... com avui.

3 Comments:

Blogger Joana said...

Tots/es hem passat per aquests dies, jo encara ho faig i llavors, m'escapo, d'alguna manera trobo el temps i les ganes, ho deixo tot i marxo al passeig marítim, miro el mar, escolto el meo mp3 i m'adono de lo molt afortunada que soc, per sentir el que ara sents tu i tenir el plaer de poder viure aquests instants, ni que de vegades sembli tristesa, és emoció.
Gaudeix d'aquest estat i de la música, sempre és bona companya.
Un petonet, bueno avui dos ok?.

9:11 a. m., marzo 28, 2006  
Anonymous Anónimo said...

Ui ui, ya siento la emoción de la champions, cómo se nota que hoy juegan los grandes de Europa.

5:21 p. m., marzo 28, 2006  
Blogger Javi said...

Joana,

abans de res, gràcies pels dos petonets. Malgrat que aquests dies podrien ser millors si fossin d'una altra manera, la veritat és que ja intento fer cas del que dius, estic gaudint d'aquest estat.

Anónim,

tens raó, precissament vinc de veure el Barça, i he gaudit de un bon partit entre dos equips grans, encara que per a mi el futbol sobretot és una excusa per gaudir de la companyia dels bons amics.

11:26 p. m., marzo 28, 2006  

Publicar un comentario

<< Home