miércoles, abril 26, 2006

Futbol, Música

Al llarg de la vida a un li toca viure una mica de tot i després del que he vist fa una estona, crec que aquest any em tocarà veure al Barça guanyar la seva segona Copa d'Europa. La veritat, s'ha de reconéixer que s'ho mereixen, porten tota la temporada desplegant un joc espectacular i arribaran a la final de París en un estat de forma i d'il·lusió que segur que els portarà a aixecar el màxim trofeu continental, el que dona més al·legria a un seguidor de futbol, i això ho diu un aficionat madridista que ha vist al seu equip guanyar tres cops la Champions. El Barça tornarà a disputar la màxima final europea 12 anys després de Wembley i 20 anys després de la final de Sevilla davant l'Steaua de Bucarest.
Precissament a aquella final de Sevilla el Barça també hi va arribar com a favorit i després no va saber concretar el seu paper. Que no es confiïn ara que són tan a prop de tocar el cel. Però jo soc dels que penso que aprofitaran aquesta ocassió que se'ls presenta.
Cambiant de tema però també dins de la década dels 80 (com aquella final), i més concretament dins de la história musical d'aquells anys, aqui us deixo un enllaç que segurament sabran apreciar els amants de la bona música. No té desperdici.

2 Comments:

Blogger Joana said...

Està vist que estic mig adormida...
je je.. bueno.. ejem.. no seré dolenta..., però avui en Martí i jo estem molt feliços!! :)
Un petonet

9:15 a. m., abril 27, 2006  
Anonymous Anónimo said...

Mai es pot dir de Steaua no beberé

9:43 p. m., abril 28, 2006  

Publicar un comentario

<< Home