lunes, abril 03, 2006

XIIé Congrès de la JSC

Ha passat un cap de setmana únic, per recordar, un cap de setmana de congrès. El XIIé Congrès de la Joventut Socialista de Catalunya, el meu segon des que vaig arribar a la JSC. Han estat dos dies intensos plens de feina per tal d'aconseguir que aquest fos el congrès de la unitat, per aconseguir que tota la organització sortís reforçada. I crec que ho hem aconseguit. No tinc cap dubte de que "Junts, el futur serà nostre", com deia el lema del congrès.
Podria explicar mil detalls, moments emocionants, discussions, debats i anécdotes que ens deixa el congrès, però prefereixo guardar-me'ls. Encara estic esgotat, i és que tot i que només hem estat dos dies de congrès, ahir a la nit tenia la sensació de portar tota una setmana sencera tancat a l'hotel on es va celebrar. Un detall: el dissabte a les 3 de la matinada vam aturar el treball de les comissions i el diumenge abans de les 9 del matí ja hi tornàvem a ser. Tota una experiència "vital" que recordaré tota la vida.
Des d'aquí vull felicitar a tota la Comissió Executiva Nacional sortint, especialment al Victor i al Paco, que durant poc més de dos anys han sigut "alguna cosa més" que el 1er secretari i el secretari d'organització de la JSC, i també a la Eulàlia, amb un especial "carinyo" cap a ella. I felicitar també i donar ànims als membres de la nova executiva, especialment al nou 1er secretari, en Raül Moreno, i sobretot als companys del Maresme que en formen part: l'amic Oriol Vaquer i l'amiga Sara González.
Salut, República i sobretot treball, molt treball !!

2 Comments:

Blogger Oriol Vaquer said...

I ara ja saps:

A TREBALLAR, A TREBALLAR I A TREBALLAR!

Hem fet molt bona feina aquest cap de setmana. Som la gran família jove i socialista del aresme.

Salut i República

2:38 p. m., abril 04, 2006  
Blogger Eu said...

Javi,

Moltes gràcies, des d'aquí també amb un carinyo especial! Ha sigut un plaer compartir aquest congrés amb tu.

Als companys i amics Sara i Oriol els desitjo que aquesta nova etapa els vagi molt bé.

I com diu l'Oriol, a Treballar, treballar i treballar!

10:09 a. m., abril 05, 2006  

Publicar un comentario

<< Home