viernes, junio 23, 2006

Eulàlia Mas, Directora de Programes

La companya i amiga Eulàlia Mas és des d'aquesta setmana la nova Directora de Programes de la Secretaria General de Joventut, per tant, des d'aquí vull felicitar-la i desitjar-li sort però sobretot molt de treball en aquesta nova responsabilitat que li toca assumir.
I parlo de treball per dos motius. Un perque hi ha molt de treball a desenvolupar en aquest àmbit polític per tal de, com ella mateixa ha manifestat, "facilitar als joves accedir a l'habitatge, a la formació, al treball i a la participació en la societat". I dos, perque els que coneixem mínimament a l'Eulàlia sabem que sobretot és una persona molt treballadora i responsable amb capacitat més que suficient per a fer una bona tasca en aquesta nova etapa que ha d'afrontar.
Potser seria fàcil per a alguns criticar aquest nomenament fent servir l'argument de que la legislatura està pràcticament esgotada i de que poca cosa es podrà fer d'aquí a l'arribada de les eleccions autonòmiques, previstes per finals d'any. Em nego a donar valor a aquesta idea. Molts joves necessiten que des dels governs municipals, autonòmics o estatals, s'agafin amb força les idees que giren al voltant de l'emancipació i s'implementin els projectes necessaris per a facilitar-la. Aquesta gent jove no pot esperar (no podem esperar) a la convocatòria d'unes eleccions, sino que cal sumar esforç i treball en tot moment per aconseguir aquest objectiu.
Des de la JSC sempre ho hem tingut molt clar i amb persones com l'Eulàlia treballant en llocs de responsabilitat, penso que es podran desenvolupar les polítiques que ens han de permetre avançar en aquesta idea d'emancipació juvenil que defensem. Segur que ho farà molt bé, ànims.

5 Comments:

Blogger J.F.K said...

Tots menys l´albert sou molt socialistes i és legítim, peró a LLavaneres ser sociata vol dir ser pepero i ser pepero vol dir ser sociata.
Parleu de socialisme i de república i que feu a LLavaneres? de que parleu a LLavaneres?
Molts LLavanerencs ens sentim traïts pel partit socialista, parleu de dretes (per vosaltres el dimoni) i de gent pogressista i d´esquerres, gent guapa i moderna i a LLavaneres doneu l´alcadia a un vidalcuadrista com en Victor Ros, no us podem creure!!!
Puc escoltar en Zapatero, en Montilla, en Maragall i creure'ls, però els sociates a LLavaneres NO!!!

12:05 a. m., junio 23, 2006  
Blogger Eu said...

Moltes gràcies, Javi!

Tens tota la raó, els joves de catalunya no es mereixen estar mig any sense polítiques de joventut en marxa. A més, segons aquest argument, ara mateix estaria buida mitja generalitat...

Espero comptar amb la vostra ajuda per tirar-ho endavant aquesta feina! Petons,

1:46 p. m., junio 24, 2006  
Anonymous Anónimo said...

I la política feta fins ara què us sembla o si no la fan els amiguetes us és igual?

5:02 p. m., junio 26, 2006  
Anonymous Anónimo said...

Una altra burocràta sectària socialista a punt per xupar del bote...

Tonto l'últim!

4:28 p. m., junio 30, 2006  
Anonymous Anónimo said...

Crec que fara una bona feina però suposo que per més de 84.000 euros l'any jo també la faria.

Mireu:

http://www.gencat.cat/diari/4658/06164022.htm

1:54 a. m., julio 14, 2006  

Publicar un comentario

<< Home