martes, diciembre 19, 2006

Per a un Mataró amb futur: Baron

Els socialistes ja tenim cap de llista per les eleccions municipals. Ahir l'assamblea d'agrupació va proclamar per unanimitat en Joan Antoni Baron perque encapçali el nostre projecte.
Estic convençut de que en Joan Antoni assumirà el repte a la seva manera, amb humilitat però amb la determinació que el caracteritza i el treball que comporta una tasca com aquesta. Tal com ja va fer quan va haver d'assumir l'alcaldia de Mataró, aviat farà tres anys. En aquest temps hem pogut constatar el seu estil propi, mostrant-se proper als ciutadans i ciutadanes, sempre tenint un moment per parlar amb tothom. I això penso que és molt bo i no és gens fàcil.
Hi ha un aspecte que m'agrada especialment de la forma de ser del meu alcalde i és la seva manera d'explicar els projectes i els reptes que té la ciutat a sobre de la taula. Perquè quan parla de Mataró ho fa amb la passió d'un ciutadà que s'estima la seva ciutat i que n'és conscient dels seus punts forts i dels seus punts febles, que coneix la realitat dels barris perque des de fa molts anys s'ha passejat per tot arreu (molt abans de dedicar-se a la política) i que sobretot té les idees molt clares.
En Joan Antoni és un bon alcalde per als joves, perque està molt sensibilitzat amb la realitat que ens ha tocat viure als que avui ho som. Per aquest motiu, sé que treballarà i farà tot el que estigui al seu abast per millorar les condicions de vida del jovent mataroní, per garantir que els joves d'aquesta ciutat puguin fer el seu projecte de vida en aquesta ciutat. "Joves feliços son ciutadans compromesos", ens deia l'altre dia. I té raó, ell és dels que sempre reivindiquen el dret a la felicitat de la ciutadania.
Tenim el millor candidat, per a un Mataró amb futur: Baron.
Imatge: Quico Melero

2 Comments:

Blogger Rafa said...

Estic content de que torni a ser candidat, el veig un bon alcalde que fa el que pot pels ciutadans i pel jovent. A més de ser bon blocaire!
Espero que quan m'afectin directament els problemes dels joves, que encara em queden un parell d'anys, segueixi també al capdavant.
Salut i Bon Nadal!

11:40 p. m., diciembre 19, 2006  
Blogger Javi said...

Rafa,
estem d'acord en el que pensem d'en Joan Antoni Baron, només matitzaria en el que dius respecte als problemes dels joves.

Els joves viuen problemàtiques diferents en funció de l'etapa de la vida en que es trobin. Segurament, els teus problemes siguin lleugerament diferents dels meus (encara que al final tots acabem passant pel mateix lloc) però de ben segur que de problemes comuns en tenim: la mobilitat, les beques, més i millors espais per desenvolupar les activitats que ens interessin, les sales d'estudi, etc.

En tot cas, és un tema del que algun dia segur que podem tenir una conversa ben interessant.

Cuida't i Bon Nadal a tu també!

1:25 a. m., diciembre 21, 2006  

Publicar un comentario

<< Home