viernes, marzo 02, 2007

Els dies van passant

Una altra setmana que s'escapa i arribem al cap de setmana. Acabo d'arribar a l'universitat, tot just vinc de la presentació de la plana web del candidat a l'alcaldia de Mataró, en Joan Antoni Baron. Ens ha acompanyat el periodista Saül Gordillo.
Amb Baron.cat es fa palesa una de les principals novetats que incorporen aquestes eleccions municipals: la cibercampanya. Us convido a participar-hi i a donar una ullada al web del candidat socialista.
He estat actualitzant els meus enllaços i, al revisar la llista, és una alegria comprovar que el sector blocaire femení continua creixent amb l'incorporació a la llista de 3 dones de bandera, la Rosa Albiol, candidata a l'alcaldia d'Arenys de Munt; la Pilar Ventura, candidata a l'alcaldia de Cabrera de Mar, i la Consol Prados, diputada al Parlament de Catalunya. Amb totes 3 es continuen donant pases cap a la paritat blocaire, cosa que de moment, almenys en la blogsfera política, continua estant lluny.
Parlar de paritat aquesta setmana és important, doncs falten pocs dies per la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que any rera any es consolida com un dia important pels socialistes i en el que sempre es realitzen actes commemoratius al voltant del mateix. L'any passat vaig fer aquest escrit dedicat a la dona treballadora que més conec.
Estem en precampanya i això es fa palés en moltes actituds. La setmana passada vaig recomanar la visita obligada a la Tenda de Campanya que s'han muntat els periodistes locals Oriol Burgada i Joan Salicrú. Avui, durant la meva visita habitual, m'he trobat amb aquest apunt.
Com deia, es nota que estem en precampanya i l'activitat política local pràcticament cada dia ens deixa algun detall interessant, com aquest, que és la constatació d'allò que fa temps que comprobem, que el candidat popular no té cap problema en inventar-se dades per desprestigiar la labor d'uns profesionals i recaptar vots a qualsevol preu. S'agafa abans a un mentider, que a un coix.
Imatge de baron.cat