martes, enero 30, 2007

La Pau, un valor a defensar a la societat actual

Els i les joves, de la societat actual, estem implicats en els projectes en general, però més directament amb els projectes que tenen com a rerefons un objectiu de compromís social.
En els darrers mesos, el Govern Central, ha estat negociant en pro de la Pau, i ha estat recolzat per tots els Partits Polítics, tret d’un, i de molts sectors del teixit social. L’esperança de veure el final de la violència va crear en tots nosaltres un primer alè d’il·lusió. La banda terrorista ETA, havia mostrat a través de l’Alto el Foc, que estava disposada a treballar conjuntament perquè el procés de Pau, tingués un final bo per la ciutadania en general.
A Barajas, amb l’atemptat del dia 30 de Desembre, moltes de les nostres esperances es van trencar. Però com a demòcrates que som tots i totes nosaltres, no perdem la il·lusió de poder arribar a aconseguir, a través del diàleg i sense deixar marge a cap organització armada, que el Pensament present de Pau, sigui el camí del futur.
Nosaltres, els i les joves, com a representats d’un sector de la ciutadania, reclamem que aquesta pau, no sigui utòpica. Reclamem que d’una vegada per totes, s’aturi la violència, perquè no creiem que cap organització, pugui reclamar una sèrie de fets, a través d’aquesta violència.
Avui, 30 de Gener, se celebra el Dia Internacional Contra la Violència i A Favor de la Pau. Avui també fa un mes justament de l’Atemptat a Barajas, que va truncar el nostre somni de no veure més assassinats en nom dels ideals polítics, siguin aquests, els que siguin.
Des de la Joventut Socialista, reclamem a tots els partits polítics que siguin responsables i recolzin qualsevol tipus de pactes i negociacions que portin com a resultat la Pau.
Des de la Joventut Socialista, demanem a la Banda Terrorista ETA, que abandoni la violència. Amb aquesta Violència, amb la qual segons ells demanen la llibertat, li estan treien aquest dret a molts ciutadans que volen viure amb la mateixa llibertat que ells demanen.
Des de la Joventut Socialista, demanem que aquesta tarda, a les 20h, hi hagin aturades de 5 minuts als nostres municipis per a reclamar que d’una vegada per totes s’aturi la violència i tots i totes les ciutadans i ciutadanes puguem viure sense el neguit i amb la llibertat que dona el fet de la Pau a tot el territori.
Tots junts podem fer que la Pau sigui cada vegada més propera a la realitat, i més llunyana a la utopia.
Joventut Socialista de Catalunya

3 Comments:

Blogger Joana said...

Molts i moltes seguim dient, en el meu nom SÍ.
Un petonet.

8:24 a. m., enero 31, 2007  
Anonymous Anónimo said...

En el meu també!
Me'n alegro que hagis tornat!

11:10 a. m., enero 31, 2007  
Anonymous Anónimo said...

Porque no os han matado a nadie. Hipócritas!

2:09 p. m., febrero 03, 2007  

Publicar un comentario

<< Home