jueves, febrero 08, 2007

Professor de Blogs

La blogosfera es troba en constant expansió i cada cop són més els curiosos que s'acosten encuriosits fins a aquest món. La pròpia curiositat fa que un cop a dins, sentin una irrefrenable sensació de llegir nous blogs, en definitiva, conèixer els veïns (com quan arribem a qualsevol comunitat, virtual o no).
Un cop assentats, els blogaires es plantegen com volen enfocar el seu blog i quin aspecte, disseny, funcionalitats... volen donar-li. Aquí és on sorgeixen les preguntes i les necessitats d'aprendre com es fa això o alló altre, com es col·loca una foto, un enllaç, un comptador... en definitiva, com es vesteix un blog i s'aconsegueix donar-lio un fet diferencial i personal que el distingueixi de la resta.
Segur que molts dels que teniu blog i arribeu a llegir això heu passat per aquestes etapes. En la vida útil d'un blog, un dels passos més importants a donar és precissament el de crear-lo. I per això mateix vull felicitar alhora que donar les gràcies a la federació de la Joventut Socialista de les Comarques de Lleida per convidar-nos a en Víctor Martínez i a mi mateix a fer de professors en un curs de blogs que els impartirem el proper dia 16 de febrer a Balaguer, a l'aula mòbil de l'escola de formació Xavier Soto del PSC.
Des de fa bastant temps porto donant un cop de mà als companys i companyes que m'ho demanaven, cosa que m'omple de molta satisfacció, però sempre em preguntaven per solucions puntuals i concretes a les que jo intentava donar sol·lució de la millor manera possible. Fer un curset és diferent i espero no decebre a ningú. I de passada espero que el curs serveixi d'empenta per a que sorgeixi un clúster important de bloggers a les comarques de Lleida, on des de fa un temps alguns pioners, com l'Oriol o la Jordina ja s'han avançat i seran alumnes aventatjats en la sessió del dia 16.

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Sort, mestre!

10:18 p. m., febrero 07, 2007  
Blogger Joana said...

Vaig seguint la Glòria.. je je.
Ets un mestre amb molta paciència i disposició, no podem demanar més les teves alumnes com jo.

10:58 p. m., febrero 07, 2007  
Anonymous Anónimo said...

mm.. amazing thread ))

3:00 a. m., diciembre 16, 2009  

Publicar un comentario

<< Home