lunes, junio 22, 2009

L'habitatge per a joves és una prioritat pel govern de la ciutat

A finals de la setmana passada ens arribava la bona notícia de que l'obra social de La Caixa tiraria endavant a Mataró una promoció de 75 habitatges de lloguer destinats als joves, i ho faria en un sòl que adquirirà a l'empresa municipal PUMSA.

Des de la JSC Mataró ho valoràvem molt positivament en un comunicat que podeu trobar al nostre web, tot recordant que l'Ajuntament de Mataró està fent un esforç molt important per millorar l'emancipació dels joves de Mataró (a aquests 75 habitatges per a gent jove cal sumar també els 94 pisos que la Generalitat ha construït al Pla d'en Boet, els 42 habitatges que es faran al Carrer Joan Maragall o la promoció que el govern tirarà endavant a Figuera Major), i a més remarcàvem que aquest esforç s'està portant a terme un moment especialment difícil, a causa de la crisi econòmica i de les dificultats pressupostàries de l'administració.

Per nosaltres això ve a reforçar una cosa que des de la JSC tenim molt clara, que és que en aquests moments de crisi i de dificultats, l'emancipació juvenil és i ha de ser una clara prioritat i que cal ajudar als joves segurament més que mai. Malgrat la cojuntura econòmica, molts joves necessiten i volen marxar de casa, i per tant se'ls hi ha de donar les facilitats perquè ho puguin fer amb garanties, amb seguretat i amb dignitat. I en això estem i això defensarem.

Imatge de http://item.slide.com

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Sense treball.. no hi ha pis, ni privat ni subvencionat.

6:32 p. m., junio 22, 2009  
Blogger Javi said...

Anònim,
cal treballar per afavorir l'accés a un habitatge digne, però estic d'acord amb tu en que ara mateix la creació d'ocupació ha de ser una de les grans prioritats. Salut!

10:28 p. m., junio 22, 2009  

Publicar un comentario

<< Home