jueves, febrero 09, 2006

Escola de Formació

Aquest cap de setmana organitzem l'escola de formació de la JSC Mataró, a l'alberg mataroní de Can Soleret. L'edició d'enguany té com a tema central la comunicació, però si fem un repàs al programa de l'escola, ràpidament veiem que hi haurà varietat de temàtiques.
Amb el regidor Esteve Terradas analitzarem les polítiques de comunicació que enguany s'estan portant a terme des de l'Ajuntament de Mataró. També realitzarem un curset d'oratòria centrat en les técniques a utilitzar davant els mitjans de comunicació. I com uns dels plats forts, al meu entendre, hem organitzat un debat sobre "El paper dels mitjans de comunicació", on comptarem amb la presència de diversos periodistes del món local i comarcal.
Evidentment, la JSC Mataró, com a organització juvenil política compromesa amb les problemàtiques de la gent jove que és, no només tractarà temes de comunicació en l'escola, ja que les polítiques juvenils també tindran el seu espai durant el cap de setmana. L' Ivan Pera, regidor de joventut i esports de l'Ajuntament de Mataró, ens farà una xerrada sobre les polítiques de joventut que es treballen des de l'Ajuntament.
I per fer un repàs a la situació política actual i més concretament, a la situació que es respira a Madrid, comptarem amb en Dani Fernàndez, diputat al congrès.
Si voleu consultar el programa de l'escola de formació, el podeu trobar a la web de la JSC Mataró o la del PSC Mataró.
En definitiva, ens espera un cap de setmana bastant complet però a la vegada apassionant.

3 Comments:

Blogger Eu said...

Felicidades por el programa de la escuela! Está muy currado (yo también sé lo que cuesta eso...).
Ah, y felicidades por la inclusión del apartado de encuestas en el blog. Así me gusta, innovando!!

Nos vemos el sábado!

7:53 p. m., febrero 09, 2006  
Anonymous Anónimo said...

De debò creieu que un debat amb Gordillo, Arcal, Salicrú i Burgada és el plat fort de la jornada?

10:00 p. m., febrero 09, 2006  
Blogger Javi said...

Tenint en compte que el tema central de l'escola és la comunicació, el fet d'organitzar un debat amb periodistes locals i comarcals és un tema important, si vols no l'anomenis "plat fort", però jo almenys ho destacaria.

Salutacions, amic anònim. I gràcies per participar al blog.

10:39 p. m., febrero 09, 2006  

Publicar un comentario

<< Home