domingo, febrero 12, 2006

I Escola de Formació Remigi Herrero

No ha sigut fàcil. Planificar un cap de setmana sencer ha portat molts maldecaps a l'hora de organitzar la "I Escola de Formació Remigi Herrero de la JSC Mataró". Però, des del meu punt de vista, ara que podem gaudir de la satisfacció que ens omple, sense cap mena de dubte realment ha merescut la pena.
En dos dies hi han hagut moments per a tot i per a tots. Reflexió, anàlisi, nervis, debat, lliçons magistrals, alegria i també carinyo. Avui, a la clausura de l'escola s'han combinat molts sentiments. Les persones que érem a la sala hem pogut sentir de manera especial com s'ha anat creant un moment gairebé màgic, que ha culminat amb l'homenatge que hem fet a en Remigi Herrero, al que a partir d'ara dediquem la escola de formació de la JSC Mataró.
Avui en Xesco ha dit una cosa que m'ha agradat molt: "Penso que el treball i la política es fan als carrers de la ciutat, no en els passadissos d'un congrès". No puc fer altra cosa que no sigui estar totalment d'acord. Si volem impulsar canvis que ens ajudin a transformar la societat per tal de millorar-la, és exactament el que hem de fer. Per això en Remigi representa molt bé l'essència de les persones que formem part de les joventuts socialistes.
Podem aprendre molt (i hem d'aprendre molt) de persones com ell.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Estic d'acord, en Remi, el nostre Remi, representa la política com ha de ser, al carrer i amb la gent.
Però encara no he entes per quin motiu, quan la gent ja te un despatx, oblida això, i llavors fan de tècnics..
Un petonet Javier, com casi sempre estem d'acord.
Joana.

9:10 a. m., febrero 13, 2006  
Blogger Javi said...

Hola Joana,

és veritat, hi ha gent que oblida la política de proximitat quan arriba a tenir un despatx. Crec que és un error, en la mesura de lo posible cal fer polítiques per a les persones però també amb les persones. Per això és tan important saber escoltar.

Una salutació Joana, fins aviat.

8:27 p. m., febrero 13, 2006  

Publicar un comentario

<< Home