miércoles, febrero 15, 2006

L' Enquesta (1)

La setmana passada, com a novetat, vaig afegir una enquesta al blog. Intentaré anar renovant-la més o menys setmanalment. Vull deixar clar que no pretenc treure cap conclusió espectacular ni fer cap estudi sociológic sobre qualsevol tema, sobretot tenint en compte que el nombre de persones que puguin passar per aquest blog no és gaire significatiu i per tant, els resultats no ens ofereixen cap dada clarificadora.
La primera enquesta feia la pregunta: ¿Cómo valoras la gestión de Zapatero hasta el momento?
Han donat resposta 20 persones, amb els seguents resultats:
  • Muy buena en líneas generales. 11 vots
  • Simplemente correcta, podría ser mejor. 5 vots
  • Poco satisfactoria en mayoría de ámbitos. 3 vots
  • Muy deficiente, mala. 1 vot

Acabo de col·locar la segona enquesta, que tracta sobre àmbits de les polítiques de joventut. Per cert, tenint en compte que el tema de l'enquesta és ampli, he decidit que en aquesta enquesta és pugui marcar més de una opció.

Bé, setmana a setmana aniré postejant els resultats. Espero que us animeu i us agradi la idea de les enquestes. En definitiva, es tracta d'innovar una mica.

6 Comments:

Blogger Pobin said...

No es por ser critico ni mala persona, pero esta enquesta tiene menos validez que un pez corriendo el dakar. Si casi todos, o la gran mayoria de tus lectores son de PSOE o PSC, es normal que once sean tan favorables.

1:08 p. m., febrero 16, 2006  
Blogger Javi said...

Cierto, pero es que yo eso ya lo he dejado claro en el primer párrafo de este post.

Por eso no he sacado ninguna conclusión de los datos de la encuesta. De hecho la única conclusión que podríamos sacar de aquí es que mayoritariamente los lectores de este blog son favorables a la gestión de Zapatero, no?

Pero claro, eso ya lo podríamos haber dicho antes de hacer la encuesta.

Por eso creo que la segunda encuesta es un poco más interesante.

Venga, nos vemos.

1:35 p. m., febrero 16, 2006  
Blogger Pobin said...

No te mosques, naya, pero a lo que me referia es que como es possible que tu blog lo lee (mayoritariamente) gente socialista. aunque no descarto gente no socialista, pero o han votado en contra 1 voto(obvio este era del PP) o han votado a zapatero es lo mejor esta claro que la gente no socialista que lee tu blog me da la impresion de que no vota, por lo tanto podemos sacar la conclusion que una parte de los socialistas esta en contra minimamente de partes de la politica de ZP.

P.D: la verdad, es que como debes saber, la encuesta de esto me es igual pero como no habia escrito en tu blog aun. Queria escribir sobre algo. bueno pos a pillao este.

P.D: Es possible que se pueda votar dos o mas veces en la encuesta? es que creo que he votao pero no estoy seguro.

Agur!

8:50 a. m., febrero 17, 2006  
Blogger Javi said...

No me mosqueo Javi.

Si de hecho, el tema de la primera encuesta tampoco daba para mucho, por eso el segundo tema creo que es más interesante.

La encuesta está configurada para que sólo se pueda votar una vez desde el mismo ordenador.

Venga amigo, nos vemos.

8:56 a. m., febrero 17, 2006  
Blogger Xavi Martín said...

Javi, trobo molt interessant això de les enquestes.

Aquesta última, més que la primera.

La política juvenil és més que oci, i això sembla oblidat per molts ajuntaments que destinen els diners de joventut a festes, i no pas a allò que realment és prioritari, habitatge, formació i ocupació, ordenants indistintament, perquè els tres tenen la mateixa importància.

3:29 p. m., febrero 17, 2006  
Blogger Javi said...

Núria, Xavi,

la idea de les enquestes és precissament aquesta, innovar una mica.

Evidentment que pot votar tothom que ho vulgui, encara que el tema de la enquesta tingui que veure amb els joves, com és el cas d'aquesta setmana.

De fet, crec que la opinió de tot tipus de persones és molt important en qualsevol àmbit polític. Cal pluralitat d'opinions a la hora de prendre qualsevol decissió, sigui en política de joventut o de igualtat, per exemple.

Salutacions i gràcies per participar en la enquesta.

6:00 p. m., febrero 17, 2006  

Publicar un comentario

<< Home