lunes, marzo 13, 2006

Balanç Polític i Jove

Vinc de l'acte que des de la JSC Mataró hem organitzat conjuntament amb els Joves d'Esquerra Verda (JEV) i les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC).
La idea era aprofitar el fet de que arribem a la recta final del mandat municipal (som gairebé a un any vista de les eleccions) per tal de començar a fer un balanç des de la óptica jove del que ha fet aquest govern municipal, sobretot en matéria de joventut.
Ha sigut un acte molt ric en quant a idees i temàtiques, ja que en poc més d'una hora s'ha parlat de urbanisme, tecnocampus, habitatge, ocupació, cultura, emancipació, mobilitat i sobretot dels joves, dels problemes que ens afecten i de com es van treballant aquests temes des de l'administració local.
L'acte ha anat molt bé i em sembla que a algú se li ha trencat una mica el mite de que tres organitzacions juvenils polítiques amb pensaments diferents (però que compartim moltes coses i també idees) no som capaços de treballar plegats i de compartir moments com els d'aquesta tarda. Estic segur de que tornarem a fer coses junts i de fet, l'Eloi Aymerich, que ha presentat i moderat l'acte, ens ha animat a tornar-hi.
Bé, doncs una cosa menys, però encara tenim un mes amb activitat frenética al davant. Ja n'anirem parlant.

3 Comments:

Blogger Javi said...

Doncs la veritat és que sí, sempre val la pena.

I de fet, l'acte va ser gairebé un diàleg a moltes bandes sobre molts temes i per tant, molt profitós.

1:04 p. m., marzo 14, 2006  
Blogger Víctor said...

Gran acto Javi! Felicidades!!

Yo también lo he reflejado en mi blog... para que veas que también me preocupo de mis compañeros de Mataró! jejeje

9:00 p. m., marzo 14, 2006  
Blogger Javi said...

Gracias Victor,

sé bien que eres de los que se preocupa por tus compañeros de Mataró y eso se te agradece, amigo.

Nos vemos este fin de semana, ok? Vamos a trabajar a saco para que esta federación saque adelante las mejores enmiendas y las más provechosas del Congreso.

10:51 p. m., marzo 14, 2006  

Publicar un comentario

<< Home