lunes, enero 08, 2007

Alló que ja sabíem

Ara diuen alló que ja sabíem i que no sorprén a ningú. Les eleccions municipals s'apropen i les dretes es treuen qualsevol màscara que poguéssin portar per dir clarament el que molts ja teníem clar, que si se'ls presenta l'ocasió, pactaran per assolir l'alcaldia de la ciutat, com han fet sempre que han pogut a tot arreu (Recordeu el primer govern d'Aznar? o el pacte per governar l'Ajuntament de Tarragona?).
Em sembla una molt bona notícia, malgrat que ja l'esperàvem, doncs així queda molt clar que tots els partits de dreta van junts i de la mà cap als comicis del maig. O sigui que votar CiU o PP servirà per a fer alcalde un dels dos candidats, previsiblement en Mora, que de tots dos és el que té un coneixement més superficial de la ciutat, ja que ni tan sols viu a Mataró, encara que sí que hi treballa. Sobre la seva feina cal recordar les paraules que va dir quan va ser escollit com a candidat: "Si arribo a alcalde, continuaré treballant a l'empresa privada. Faré d'alcalde i treballaré". Totes les postures s'han de respectar, però crec que una ciutat com Mataró necessita un alcalde que li dediqui tot el seu temps. He sentit moltes vegades dir a en Joan Antoni Baron que la feina d'alcalde no té horari i em fa l'efecte que té raó.
En Mojedano, que va ser el que va dir les coses clares a l'hora de plantejar el pacte, no ha parat de fer oposició abanderant que l'actual govern de la ciutat ofega les iniciatives privades i que si ell fos l'alcalde, l'Ajuntament colaboraria molt més amb aquestes. Un exemple seria la desaparició del Patronat Municipal de Cultura per deixar pas a una fundació i per altra part, contraposant aquesta línia que marca el candidat popular, sempre hem sentit les seves crítiques al voltant dels afers del Museu del Rock i del Parc de les Aus.
En tot cas, en Mojedano i en Mora, més enllà dels seus matissos i diferències tenen un punt en comú molt important: tots dos són de dretes. I a partir d'aquí, si es tracta d'entendrés per guanyar el govern de Mataró, sense cap mena de dubte ho faran.
Per tant, votar Mojedano pot significar convertir a Mora en alcalde i votar Mora pot significar fer alcalde Mojedano. Les dretes juntes i de la mà.

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

En Premià ya tenemos un alcalde que "trabaja" y además es Alcalde y así nos va..... de mal! Eso demuestra lo "bien" que sabe gobernar CiU.

Por cordura, si queremos un buen alcalde necesitamos a alguien que se dedique a ello, ya que es su trabajo.

Alcaldes socialista!

1:37 p. m., enero 10, 2007  

Publicar un comentario

<< Home