miércoles, marzo 21, 2007

Trobada de Bloggers

Aquest cap de setmana, la JSC Maresme celebra la seva escola de formació, aquest cop a la casa de colònies Sant Pere de Riu, de Pineda de Mar. Tal i com ja vam fer l'any passat, el programa de l'escola inclou una trobada de bloggers, cosa que té el seu sentit ja que el Maresme és el territori amb més blogs de tota Catalunya (segurament també d'Espanya).
En la trobada tindrem un convidat de luxe, blocaire de referència (almenys per a mi), autor d'un dels millors blogs del panorama polític del nostre país. Em refereixo a en José A. Donaire, gran coneixedor de la blogsfera i que de ben segur ens aportarà multitud de dades i detalls interessants que s'extreu a partir dels seus estudis de ciberpolítica.
Naturalment i de la mateixa manera que l'any passat, la trobada és oberta a qualsevol blocaire que hi vulgui assistir, tant si l'interessa la política com si no, doncs el fet de trobar-se amb altres blocaires i intercanviar experiències sempre pot resultar interessant.
La trobada tindrà lloc el dissabte 24 de març a les 17:00 de la tarda a la casa de colònies Sant Pere de Riu de Pineda de Mar. Us hi esperem.

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

yoo.. 10x for text )

2:31 a. m., diciembre 16, 2009  

Publicar un comentario

<< Home