jueves, noviembre 22, 2007

Què fer contra la violència de gènere?

Amb aquest títol, la JSC Mataró organitza conjuntament amb la Vocalia de Dones de l'Associació de Veïns de Vista Alegre un acte amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.
La violència de gènere és una lacra que cal denunciar i contra la que cal concienciar a la nostra societat. És una qüestió del dia a dia amb la que es troben moltes dones anònimes, que no saben com actuar o com fer front a aquest problema que, desgraciadament, acaba amb la mort de moltes d'elles. En els últims anys, les tasques de concienciació i els serveis específics que s'ofereixen a aquestes dones per tal d'ajudar-les s'han anat incrementant però, encara avui, les xifres de dones mortes ens diuen que s'ha de treballar molt per erradicar aquest tema.
És la nostra voluntat amb aquest acte fer aquesta tasca de concienciació, alhora que parlarem i debatrem amb representants de diferents organismes i serveis que treballen en qüestions relacionades amb la violència de gènere a la nostra ciutat. Ens acompanyarà Ana Barrera, Regidora de Joventut i Dona de l'Ajuntament de Mataró, un representant dels Mossos d'Esquadra i una enfermera del servei d'urgències de l'Hospital de Mataró. Tanmateix, durant l'acte projectarem el curtmetratge "Amores que matan", d'Icíar Bollaín.
Tot plegat tindrà lloc demà divendres 23 de novembre, al Local Social de Vista Alegre (C/ Almería, s/n) a les 19:30h. Tothom està convidat a assistir-hi. És un tema que ens ha de preocupar a tots i a totes. Us esperem.

3 Comments:

Blogger DesEquiLIBROS said...

Estimado javier:

ha dado por casualidad con tu blog y veo que tienes puesta una imagen de la exposición de "Diseñadores Gráficos contra la Violencia de Género" que se celebró en Zaragoza hace unos meses.

En su día conseguí el permiso de los comisarios para poder exponer las obras en internet. Al ver la foto me preguntaba si quizá llegaste a ella haciendo una búsqueda o si, por el contrario llegaste a la galería completa.

Por si acaso, y por si te interesa, te dejo el enlace permanente a la exposición virtual:

http://desequilibros.blogspot.com/2006/11/diseadores-grficos-contra-la-violencia_28.html

4:52 p. m., noviembre 23, 2007  
Blogger DesEquiLIBROS said...

Olvidé despedirme. Qué grosería por mi parte.

Un saludo

4:53 p. m., noviembre 23, 2007  
Blogger Javi said...

Desequilibrios,
pues efectivamente, llegué hasta la imagen en cuestión a través de una búsqueda en el Google.

Gracias por el comentario y el enlace, un saludo.

10:10 p. m., noviembre 23, 2007  

Publicar un comentario

<< Home