lunes, febrero 25, 2008

En campanya

Primer cap de setmana de campanya. Jo segueixo sense internet mentre els actes es succeeixen per tots els racons de la ciutat i de la comarca. En només 48 hores, el que escriu s'ha deixat veure per Bellaterra, Arenys de Munt, Sabadell, Barcelona i com no, Mataró. A tot arreu amb la vista posada en el 9 de Març, i amb un optimisme que va més enllà del que diguin les enquestes.

El dissabte a la tarda la campanya s'aturava a la Plaça Isla Cristina, on vam muntar una taula per repartir material electoral i ahir, ens va tocar omplir el pavelló Eusebi Millan per l'acte central de la campanya a Mataró, amb una Carme Chacón genial, un Manel Mas en plena forma i un Joan Antoni Baron de mestre de cerimònies. I si quelcom em va agradar, van ser els instants previs de l'acte, anant amunt i avall per donar un cop de mà i des de la modèstia, intentar ajudar a que tot anés bé. És en aquells moments quan es respira l'optimisme del que parlen els eslògans socialistes. De veritat, ahir vam tenir un acte magnífic.
La campanya continua i aquesta nit, gaudirem del primer dels debats entre els dos principals candidats. Un fet, el del debat, que hauria de ser nomal, però que l'experiència ens diu que només quans els socialistes han governat a Espanya s'han celebrat debats entre candidats a la presidència del govern.
Us deixo algunes imatges del cap de setmana. I en definitiva, que ja estem en campanya.