jueves, mayo 29, 2008

Losantos al tribunal

No serveix de res jutjar a en Jiménez Losantos. Independentment de que se li imposi una multa, de que l'alcalde de Madrid tingui raó, de que reconec que l'imatge d'en Losantos assegut davant d'un jutge em reconforta, de que l'expressió del seu rostre era impagable durant la declaració d'en Gallardón... independentment de tot això, crec que el judici no serveix de res.
A més de la publicitat que envolta aquest aconteixement (i que també és publicitat pel propi periodista de la COPE), un cop s'acabi el judici, en Losantos continuarà assegut amb naturalitat davant d'un micròfon, com cada matí. I també, com cada matí, procedirà a continuar proferint tota mena d'injúries i insults contra tothom que s'oposi mínimament a la seva forma de pensar i a la de la seva emisora, la dels bisbes. Tot plegat sense oblidar que no fa gaires dies que aquests bisbes l'hi han renovat el contracte, per molt que algunes veus de la Conferència Episcopal s'hi hagin pronunciat en desacord (i en veu baixa). Uns bisbes que, en canvi, abans de les eleccions i amb la veu ben alta van decidir entrar en campanya i amb uns posicionaments polítics ben clars.
Però sota el meu punt de vista tot això no és el pitjor. El pitjor és que quan en Jiménez Losantos, continui dia rere dia llençant odi desde els estudis de la COPE, milers de persones rebran els seus missatges amb normalitat, entre les quals jo m'incloc. I és que a vegades la normalitat és irònica i desafortunada. Maleïda normalitat.

4 Comments:

Blogger maria said...

bones javi,

Decides tu escucharlo cada mañana, nadie te obliga y además, tampoco es tan normal.

Te lo he dicho en mas de una ocasión, lo único que haces es darles mas cancha.

petons&emocions

2:16 a. m., mayo 30, 2008  
Blogger RHA said...

Yo me quedo con su frase:
"En la radio, las noticias tienen que tener opinion"

12:48 p. m., mayo 30, 2008  
Blogger Javi said...

Maria,
es verdad que la decisión de escucharlo es mía, pero también es cierto que Losantos es un despertador infalible. Aunque tienes toda la razón.

Rosa,
gran frase. Con ese razonamiento nos saltamos el principio básico de la objetividad informativa.

4:43 p. m., mayo 30, 2008  
Blogger XV A said...

Federico el cantamañanas el que pone las pilas a màs de uno en la calle, albañiles o jueces

10:32 p. m., octubre 15, 2009  

Publicar un comentario

<< Home