jueves, junio 25, 2009

Demà, canviem d'etapa

Demà a la tarda celebrem el III Congrés de la JSC Mataró, a partir de les 19h a la Nau Gaudí. Suposarà el final d'una etapa per alguns i l'inici d'una altra, que estic convençut serà millor, per a uns altres i serà també el moment d'avaluar tota la feina feta durant els darrers tres anys.

Aleshores la paraula serà dels militants, que millor que ningú tenen la capacitat de valorar tot el que s'ha fet i també tot el que no s'ha pogut fer. Certament, jo desde la meva posició puc assegurar que feina se n'ha fet i en quantitat. Però per sobre de totes les accions i activitats dutes a terme, crec que sobretot, hem renovat profundament aquesta organització. Ja de per sí la JSC és, per pròpia definició, una organització en renovació constant. Però aquest procés s'ha accelerat molt durant aquests anys i la prova d'això és que la JSC Mataró que tenim avui és molt diferent de la de fa tres anys. Avui tenim una organització molt més proactiva i amb molta més iniciativa que llavors, i crec que això ho podrem notar ben aviat. Ara bé, aquesta renovació té nom, cara i ulls, i en aquest sentit confio plenament en les persones que agafaran el relleu i és que ells són la millor prova de que el projecte de la JSC a Mataró està plenament viu i té força, il·lusió i ganes per tal de poder assolir bons objectius.

Demà serà un gran dia, no en tingueu cap mena de dubte.

1 Comments:

Blogger Maribel Fuentes Maestro said...

Seguro que sera un gran dia, un dia que probablemente algunos no podran olvidar!! asi que suerte... aunque no creo que la necesiten y espero que hoy vaya todo muy bien!!

Un saludo!

11:12 a. m., junio 26, 2009  

Publicar un comentario

<< Home