miércoles, enero 26, 2011

Ets jove i tens una proposta per al teu municipi?

S'acosten les eleccions municipals del pròxim mes de maig i des de la JSC Maresme ens hem posat mans a l'obra per tal de preparar el nostre programa electoral en matèria de joventut. El nostre objectiu és tractar les necessitats i els interessos dels joves del Maresme i ser capaços de donar respostes i propostes que contribueixin a millorar les polítiques adreçades als joves que s'ofereixen des dels Ajuntaments de la nostra comarca.

Amb aquest objectiu, hem iniciat el procés d'elaboració del programa, amb dues comissions de treball que tractaran d'una banda, els temes que afecten als joves en el seu present i dia a dia, i per altra part, els temes que afecten al futur del jovent i a la seva emancipació. Amb tot, volem que les nostres propostes girin al voltant de dotze eixos temàtics, que considerem que són bàsics per a poder desenvolupar una bona política de joventut, i que serien els següents: informació juvenil, dinamització i oci, associacionisme, participació, lleure educatiu, promoció de la creació, mobilitat en l'àmbit internacional, ocupació, accés a l'habitatge, suport a l'ensenyament, mobilitat local i intermunicipal, i salut.

Dins d'aquest procés, no volem deixar de banda la participació de qualsevol jove que tingui alguna cosa a dir o alguna proposta a fer. I per això hem obert la possibilitat a que si algú vol col·laborar amb nosaltres, bé sigui amb una idea concreta, o bé participant activament del procés de preparació del programa, ho pugui fer a través de l'adreça electrònica maresme@jsc.cat. O sigui que ja saps, si ets jove i tens una proposta per al teu municipi, no dubtis en comentar-la amb nosaltres!