lunes, octubre 17, 2005

Sobre les "crítiques" al Maresme Confidencial

Em sembla que després que el blog polític "Maresme Confidencial" publiquès ahir la notícia "El socialista mataroní Javier Naya critica Maresme Confidencial" cal que faci algunes aclaracions.
En primer lloc, quan dic que "no hi ha cap medi com Internet per jugar amb la confidencialitat", únicament vull dir que Internet, per les seves característiques, es perfila com el medi ideal per difondre idees, notícies, pensaments o comentaris de forma anònima, com es posa de manifest (i em sembla que molts ho hauran comprovat alguna vegada) a molts fòrums o xats d'Internet.
En segon lloc, quan parlo concretament dels blogs polítics confidencials ho faig des de la perspectiva de que aquests són un bon mitjà per destripar el funcionament i els misteris de la política, però també per (si es vol) llençar atacs o rumors contra qui sigui, ja que el que es publica no està signat per ningú. Quan poso com a exemple de blog confidencial el Maresme Confidencial no ho faig amb la intenció de dir que aquest és un blog que es dediqui a atacar a ningú, no em malinterpreteu, ho faig únicament per posar un exemple de blog confidencial polític (també posava com a exemple el Tumbuctú), per cert bastant conegut a la comarca. Al final d'aquell post acabava fent una reflexió dient que cal tenir criteri quan es llegeixen aquests tipus de blogs, ja que la seva confidencialitat pot provocar en alguns casos que les informacions que s'hi publiquen poden no tenir tota la fiabilitat que seria desitjable.
En tercer lloc i de cara als comentaris que he pogut llegir a l'esmentada notícia, únicament diré que no em fa cap por el que es pugui escriure a "Maresme Confidencial" o a cap altre blog. M'agrada que s'escrigui sobre polítques locals i de la comarca (exactament, tal com fa el Maresme Confidencial) i de fet jo soc un més dels molts lectors habituals d'aquests blogs confidencials.
A un altre comentari es feia la pregunta: Què tenen els socialistes en contra de Maresme Confidencial? La resposta és ben senzilla: absolutament res, que jo sàpiga. També es fa referència a un suposat "estalinisme" dels socialismes maresmencs. He de dir que jo que formo part dels socialistes maresmencs, mai m'he trobat amb cap mena d'estalinisme i que aquest comentari em sembla bastant desafortunat.
Un cop fetes aquestes aclaracions, espero que Maresme Confidencial se'n faci ressó de la mateixa manera que en el seu moment se'n va fer ressó d'unes suposades crítiques, que almenys des de la meva persona, en cap moment he volgut llençar contra ningú.

5 Comments:

Blogger Eu said...

Hola Javi!

Molt ben dit! Tens tota la raó.

Per cert, a l'anònim que deia que tenim els socialistes contra Maresme Confidencial, li faria la pregunta la revés...

Endavant!

10:09 a. m., octubre 18, 2005  
Anonymous Anónimo said...

Naya, t'has equivocat... El temps t'ho farà veure.

2:53 p. m., octubre 18, 2005  
Anonymous Anónimo said...

Sí senyor, Javi!

És molt fàcil llençar la pedra i amagar la mà.

Per cert, a veure si aquest anònim diu en què t'has equivocat: en expressar la teva opinió, en denunciar la hipocresia, en tenir un blog personal, en ser socialista? o és una amenaça?

Per cert, em presento:
Oriol Vaquer, 26 anys
Socialista argentoní
Amic d'en Javi Naya

Salut i República

1:06 a. m., octubre 19, 2005  
Blogger Javi said...

Gràcies Eulàlia i Oriol.

Espero que l'anònim em digui en qué creu que m'he equivocat. Ja que em critiquen, prefereixo que les crítiques almenys siguin constructives.

10:06 a. m., octubre 19, 2005  
Anonymous Anónimo said...

Quina vergonya! Com si no hi hagués partits d'esquerres exclusivament catalans!

9:46 p. m., octubre 22, 2005  

Publicar un comentario

<< Home