viernes, febrero 03, 2006

Comunicació, Proximitat

Fa una estona he estat escoltant a en Manel Mas en un "cafè amb..." a l'Espai Cerdanyola del PSC Mataró.

El diputat ha analitzat la situació política actual davant un nutrit grup de gent. M'ha semblat interessant tot el que ha dit, especialment pel que fa referència a la futura llei de dependència, que previsiblement es convertirà en la llei "estrella" d'aquest any. La llei establirà el quart pilar de l'Estat del Benestar, després de les pensions, la sanitat i l'educació. És doncs, un pas molt important que donarà resposta a problemàtiques concretes (i no són precissament poques) que trobem en la nostra societat.
Hi ha una altra cosa que m'ha agradat molt de l'acte d'avui i és el fet de que organitzant xerrades com la d'aquesta tarda, és demostra fins a quin punt el PSC és un partit municipalista, fins i tot, si s'hem permet l'expressió, gairebé un partit de barri (en el sentit de que aposta pels barris, la Llei de Barris ens ho recorda), en tot cas, un partit de proximitat.
Mentre que la dreta prefereix fer molt de soroll i utilitzar les seves grans eines de comunicació per difondre els seus missatges, nosaltres hem d'apostar per la proximitat. Gràcies a aquesta, el ciutadà pot expressar la seva opinió i d'aquesta manera es crea un canal de retorn entre el ciutadà i el polític. S'estableix una comunicació "Full Duplex", que diem els telecos.
Més enllà dels grans debats i dels grans temes que es troben a la boca dels mitjans de comunicació, cal obrir aquesta via de comunicació que permet incidir en temes que, en molts casos, potser preocupen més els ciutadans i ciutadanes, però que sobretot ens han de preocupar als socialistes.

1 Comments:

Blogger Xavi Martín said...

Pacte d'Estat. Comptaria amb el consens de tot i l'experiència de tothom en un àmbit que ens afecta a tots.

8:56 a. m., febrero 04, 2006  

Publicar un comentario

<< Home