sábado, febrero 18, 2006

Un matí de dissabte

Avui m'he passat el matí a la Fundació Hospital, on el PSC Mataró ha organitzat una jornada sobre la Llei de Dependència, tema molt important i del que en sentirem a parlar durant aquest any.

Cal dir però, que he passat més estona fóra de la sala que no pas dins. He conegut al Ricardo, un urugaià amb qui he compartit una molt animada conversa durant bona part del matí. Hem anat saltant de tema en tema i la jornada se'ns ha passat volant. No deixa de sorprendre'm el dinamisme i l'entusiasme de persones com ell, que han hagut de deixar enrere el seu país per venir a viure al nostre i que de mica en mica, van fent seva la nostra cultura. Em fa l'efecte que alguns immigrants com ell, acaben estimant i valorant més el nostre país que molts dels que sempre hem viscut aquí. En paraules seves: "Este es un país muy viejo, y eso se nota en todas partes. No sabéis lo afortunados que sois con lo que tenéis".
També he tingut la ocasió de conèixer a la Carme Gurrieri, a la que fa temps que de tant en tant visito en el seu blog. Es curiós que, amb això dels blogs, hi ha persones a les que no coneixes i en canvi, tens la sensació de veure casi cada dia. És el cas de la Carme, de la que ja sabia algunes coses (com que és estudiant de biotecnologia a la UAB) abans ni tan sols d'haver sentit la seva veu. Per cert, he afegit el seu blog a la llista d'enllaços. També he afegit el d'en Joan Lleonart, que també acostumo a visitar. En podria afegir moltíssims més, però bueno, poc a poc anirem ampliant la llista.