lunes, mayo 15, 2006

Capvespre de Blogs

Després de un dia més o menys enfeinat, però bàsicament llarg i una mica pesat, m'he passat per Can Xalant, per la jornada FesInternet per submergir-me uns moments en l'ambient de la xerrada "Mataró, ciutat blog".
Ha sigut una estona molt agradable en companyia de uns quants bloggers d'aquesta ciutat, la que diuen té més bloggers per metre quadrat de tota Espanya. Han sortit temes interessants, l'alcalde ho explica al seu post. D'altres s'han quedat al calaix, per una altra ocassió, com els blogs confidencials. De fet, ja s'ha proposat de fer una propera trobada de bloggers al mateix Can Xalant, que ara que arriba l'estiu ofereix un marc incomparable en la seva terrassa. És curiosa la dinàmica dels blogs en aquesta ciutat. Algú apuntava que potser hi ha una mica de vanitat en tot això. No ho sé, potser una mica sí que n'hi ha. Però veient la varietat de la blogosfera mataronina, el que sí que em queda clar és que alguna cosa més segur que hi deu haver.
I precissament avui, que hem parlat de blogs a Mataró, m'arriben notícies o senyals de vida d'un dels bloggers mataronins més llunyans (més al sud) i del que feia més temps que no en sabia res, l'amic Ferran Asencio, o ara Fernando Asencio. M'alegro per saber d'ell, encara que sigui a través d'unes poques paraules en el seu blog. Espero que ens veiem un dia qualsevol, i que pugui ser més aviat que no pas tard.

1 Comments:

Blogger Fer said...

Siempre seré Ferran Javi, tampoco hace falta que exageréis con el tema! Espero estar más activo de aquí en adelante... he descubierto que dispongo de conexión a Internet en casa (el Wifi hace milagros y la señal que emite el Hospital que hay al lado de casa es impresionante), pero que te voy a contar que no sepas Javi.

Un saludo y a cuidarse.

3:29 p. m., mayo 16, 2006  

Publicar un comentario

<< Home