martes, mayo 09, 2006

El que encara ha de venir...

Són dies estressants, que dirien molts, amb massa feina en poc temps i que s'ha de tenir feta per ja mateix. Però bé, no em queixo de tenir coses per a fer, penso que seria pitjor no tenir-ne. Així tampoc tinc temps per aburrir-me.
Fent un repàs a com es presenten els propers dies, hi han algunes coses a destacar. D'entrada una d'aquestes seria l'acte del PSC Mataró de divendres sobre els "2 anys de governs de progrés", amb Consol Prados, Manuel Mas i Joan Antoni Baron. Els diputats seran part visible del governs socialistes de Catalunya i d'Espanya, respectivament. I l'alcalde posarà el detall municipal, i de ben segur que parlarà de la feina feta a Mataró pels governs de Pasqual Maragall i de José Luis Rodríguez Zapatero, que no és poca cosa.
Una mica més enllà, al matí de diumenge, la JSC organitza a Tordera un acte públic d'aquells que ens agraden, al carrer, a prop de la gent per poder parlar-hi i dir la nostra en veu alta. Aquest será, d'una banda el primer acte que organitza la agrupació torderenca de la JSC i també el primer acte de la nova executiva de la JSC Maresme, que va iniciar el seu camí no fa ni dues setmanes. També es parlarà de tot el que han donat de sí els dos anys de governs socialistes a Catalunya i a Espanya, i comptarem amb la companyia del diputat David Pérez.
I més enllà encara, el divendres 19 de Maig a la tarda, celebrarem el II Congrés de la JSC Mataró. Aquesta és la cosa que més maldecaps em dona durant aquesta setmana i segur que la propera setmana també me'ls donarà, però ho assumeixo amb il·lusió i ganes per tirar-ho endavant. Del Congrés i de tota la feina que l'envolta ja aniré parlant amb més calma durant els propers dies, doncs crec que és un tema que requereix una mínima atenció per ser tractat amb una mica de detall.
Bé ja veieu el que encara ha de venir...