sábado, mayo 13, 2006

Apunts blogaires de dissabte tarda

Al llarg dels mesos, la blogosfera política catalana ha anat creixent de manera desproporcionada, la quantitat de blogs de tots els colors polítics que han sorgit és certament molt considerable, digna d'estudi i mereixedora de almenys un moment d'atenció.
Dins d'aquest ventall blogaire i polític, un paper a considerar és el que juguen els blogs de periodistes o de persones que si bé no es defineixen amb el color de cap força política, si que inunden les seves planes web d'opinió política.
Un dels millors blogs en aquest sentit és el del periodista Saül Gordillo que, a més de seguir molt puntualment l'actualitat política del nostre país, té la virtut d'haver-se convertit en un fantàstic mapa de la blogosfera política catalana. Fent un cop d'ull ràpid al seu blog queda ben clar que en Gordillo fa recorreguts habituals per multitud de blogs del panorama polític de Catalunya. I és que a través dels seus enllaços, escrupulosament ordenats per forces polítiques, un pot conéixer ràpidament la realitat blogaire política i catalana.
En definitiva, un blog de molta qualitat, que ja fa temps vaig incorporar als meus enllaços. Precissament per això, m'ha sorprés veure les paraules que el periodista maresmenc escrivia ahir mateix sobre un servidor: "... Javier Naya, un dinamitzador dels joves socialistes del Maresme a la xarxa. En l'àmbit blocaire socialista i maresmenc, en Naya és una mena de Ramon Bassas, el seu homòleg a nivell del PSC." Per part meva, només puc agraïr aquestes paraules, i bé, això de compara-me amb en Ramon Bassas i dir que sóc el seu homòleg doncs... diguem que en certa manera m'ha fet una relativa gràcia.
A en Gordillo el vaig conéixer en un debat amb diversos periodistes del món local i comarcal, en el que em va tocar fer de moderador, durant l'escola de formació de la JSC Mataró. Tot i que el debat va ser llarg i apassionant, un cop acabat una de les coses que comentàvem era el fet de que no havíem pogut parlar gaire sobre el tema dels blogs polítics.
La veritat és que aleshores em vaig quedar amb el regust de parlar-hi una mica, potser algun dia caldrà fer un debat monogràfic sobre el tema. Però això ja és una altra história...

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

12:35 p. m., mayo 18, 2006  

Publicar un comentario

<< Home