lunes, mayo 01, 2006

El Congrés dels Sentiments

El passat dissabte a la tarda, es va celebrar a Premià de Mar, el II Congrés de la JSC Maresme. Fa exactament un mes estàvem capficats en el Congrés Nacional de la JSC, aquell que la Eulàlia va anomenar tan encertadament com el "Congrés de les Persones". Ara que reflexiono una mica sobre el dissabte, puc dir que recordaré aquest Congrés de la JSC Maresme com el "Congrés dels Sentiments", per la gran càrrega emotiva que vam viure abans, durant i després del mateix.
Hi han dos noms que quedaran lligats per sempre als records dels que vam viure el congrés. Un, el d'en Carles Fernàndez, el nostre Charly, per haver sigut el més gran, per haver estat capaç de presentar una gestió impecable que va ser aprovada amb el 100% dels vots dels delegats i delegades i per haver-nos col·locat el cor en un puny amb les seves paraules de despedida. També per moltes coses més, perquè en Charly és d'aquelles persones que no et deixen indiferent i que per tant, irremissiblement et deixen la seva marca al cor. Charly, gràcies.
La segona persona és en Victor Martínez, el nou Primer Secretari de la JSC Maresme. En Victor va fer tota una declaració d'intencions en el seu discurs i, ell ho sap, som molts els que tendirem mans, braços, ponts i el que faci falta per a que els reptes que ens marquem surtin endavant. Però més enllà de tot això, ell sap que la organització funcionarà gràcies a les ganes, treball i cor que tots hi possarem. I ell també sap que pot comptar amb mi. Victor, sort.
Vull felicitar i agraïr el seu treball a totes les persones que han passat per l'executiva sortint i també desitjar molta sort als membres de la nova executiva, però deixant clar que després de les felicitacions ha de venir el treball i que des d'avui mateix han de començar a fer gestió.
Al Maresme, la nostra organització és una organització oberta, dinàmica i que té la capacitat de reinventar-se a cada pas i marcar nous reptes, plena de persones molt preparades per dur-los a terme. I amb molts sentiments. Amb aquest llegat que ens deixa l'executiva sortint haurem de treballar per fer realitat els nostres projectes joves i socialistes, que són en definitiva, els projectes de la gent jove i els projectes de la gent normal, que són la majoria i que viu el dia a dia de la nostra societat.
I per acabar aquest post, repeteixo només una petita part de les paraules que vaig dedicar a en Charly durant el congrés.
"No estamos sujetos para siempre a los confines del mundo y del otro lado hay algo más que recuerdos."
Salut i República. Però sobretot treball. I ara, a per Mataró...

4 Comments:

Blogger Víctor said...

Javi, una vez más, ¡GRACIAS POR TODO!

Pues sí, un grandioso congreso en el que los sentimientos estaban a flor de piel. Pero ahora toca pensar en el presente y trabajar para hacer esta federación aún más grande, en todos y cada uno de los sentidos posibles: en cuanto a cantidad y calidad. Para ello, ya lo dije en mi discurso, os necesito y, no hace falta decirlo, sé que cuento con tu apoyo.

A treballar, a treballar y a treballar.

11:22 p. m., mayo 01, 2006  
Anonymous Anónimo said...

JAJAJAJA
República diu! I des d'un partit monàrquic!

9:20 p. m., mayo 02, 2006  
Anonymous Anónimo said...

Javi, te recomiendo el número de la revista Sàpiens de este mes, explica cosas nunca dichas sobre la fundación de nuestro querido Real Madrid.

9:22 p. m., mayo 02, 2006  
Blogger Javi said...

Victor,

treball, treball i més treball.

Anónim 1,

encara et queden coses per aprendre.

Anónim 2,

si puedo me miraré lo que comentas, total futbolísticamente hablando este año tendremos que vivir del pasado, jeje.

2:58 p. m., mayo 05, 2006  

Publicar un comentario

<< Home