martes, mayo 16, 2006

Tot no és el mateix

Algun cop he sentit a dir que tots els polítics són iguals i que tots els partits polítics són el mateix. És un tópic amb el que no hi estic d'acord, principalment perque la política al cap i a la fi la fan persones, cosa que a vegades sembla que alguns obliden, i molt rarament un pot trobar dues persones iguals o fins i tot semblants, en la seva manera de ser, de pensar i de fer.
Precissament aquí radica potser una de les principals diferències, en la manera de fer i en les formes d'uns i d'altres.
Aquesta setmana hem viscut un episodi que en sí mateix suposa un bon exemple de que en el món de la política tothom no és el mateix, ni tan sols en els àmbits més propers.
I a la vista dels fets, queda clar que totes les organitzacions polítiques juvenils tampoc són el mateix. Busquin, comparin i decideixin.

6 Comments:

Blogger Eu said...

Només llegint aquest bloc, salta a la vista que no tot és el mateix. Segueix així, Javi, el nostre Ramón Bassas.
Fins divendres!

11:28 a. m., mayo 17, 2006  
Blogger Fer said...

No les des publicidad Javi. No se merecen ni que pierdas el tiempo hablando de ellos... de sus formas, de sus desprecios, de su falta de respeto... vomitivo.

1:02 p. m., mayo 17, 2006  
Blogger Ramon Bassas said...

- Javi,
A mi també m'agrada més que facin d'hipòcrites, almenys són més suportables...

- Eu,
Gràcies per l'elogi, però espero que en Javi sigui molt millor que jo...

6:03 p. m., mayo 17, 2006  
Blogger Xavi Martín said...

Javi, a Tordera les JSC van insultar els votants del Partit Popular en un article del seu butlletí municipal.

Vam demanar que es disculpessin, i ens van dir que ens dediquéssim a treballar pel poble (cosa que ja fem, i ells no gaire, tot i tenir 5 regidors).

NNGG de Mataró, com a mínim, ha retirat l'article i ha demanat disculpes.
Un article que per altra banda, s'ha de dir que contenia excessos en quan a les formes.

7:01 p. m., mayo 17, 2006  
Blogger Ramon Bassas said...

- Xavi
El problema no eren les formes, sinó el fons...

5:28 p. m., mayo 18, 2006  
Blogger Xavi Martín said...

Ramon, pel que fa al fons, crec que el fet de generalitzar i associar inmigració amb delinqüència ha estat l'error.

Seria més encertat parlar de delinqüència (que n'hi ha per part d'inmigrants, això és indubtable) i proposar mesures per evitar-la.

M'enrecordo quan un inmigrant va cometre un assassinat, un grup de compatriotes seus eren partidaris d'expulsar els inmigrants que cometin delictes.

Cal tenir molt present que hi ha inmigrants que no cometen delictes i que anar en contra aquestes persones és il·lògic i racista, associar-les amb la delinqüència pel sol fet de ser inmigrants és negatiu per a tots, però sobretot per a ells.

L'encertat és identificar la delinqüència, independentment de qui la cometi, i pendre les mesures oportunes per evitar-la.

Espero que la intenció de Miguel Angel Garcia no fos generalitzar. De totes maneres fora bo que l'article es mantingués per a que la gent en pogués expresar la seva lliure opinió (recordo que la opinió de Miguel Ángel era personal i això no implica que el Partit Popular pensi de la mateixa manera).

7:13 p. m., mayo 18, 2006  

Publicar un comentario

<< Home