martes, noviembre 21, 2006

Moments per pensar

Ahir, un bon company celebrava el seu 30é aniversari. Aquesta és l'edat a la que es dona la baixa als militants de la JSC, amb la qual cosa en Jordi Palacios (en "Pala") deixava de militar a la nostra organització.
Aquest em sembla un moment per parar-se a pensar en diverses coses. Una, en els molts anys que l'hem tingut militant a la JSC Mataró, contribuïnt decissivament a construir l'organització que som avui, aportant idees i marcant el camí quan tocava fer-ho. També apartant-se quan ell va considerar que havia arribat el moment de fer-ho, donant així una lliçó de renovació que alguns, en els temps que corren, encara no han sapigut aprendre.
Però si algun llegat ens deixa en Jordi a la JSC Mataró és l'esperit crític i l'anàlisi de les situacions, mostrant els diferents punts de vista tan necessaris en la vida política. I sempre amb la modèstia que el caracteritza. Ningú pot dubtar que la seva militància marca un punt i apart en aquesta organització, no només a nivell local, sent testimoni de la nostra història. Una història que, per cert, alguna vegada ens hem d'aturar a mirar, parafrasejant allò de que "per a poder entendre el present, cal conèixer el passat".
Una de les millors demostracions de la magnífica escola política que són les joventuts socialistes és mantenir una conversa amb ell, al qual agraeixo els molts moments compartits i les estones de reflexions que he passat amb ell. Li desitjo molta sort des de la seva nova condició d'ex-militant en la que, per cert, no tinc cap dubte que ens continuarà acompanyant com el bon amic que ha demostrat ser.
I per acabar, deixeu-me dir que una de les coses per les que penso que mereix la pena ser a una organització juvenil política com la nostra és precissament per la possibilitat de conèixer i trobar persones com en Jordi. Gràcies company, sort i endavant!

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

El "abuelo cebolleta" ya no es militante de la JSC. Formalmente, sólo, porque de corazón seguiré siendo militante hasta el final. Semper fidelis! Salut dsd la vellesa, :-)

11:39 p. m., noviembre 22, 2006  

Publicar un comentario

<< Home