miércoles, marzo 28, 2007

Escola Formació Carles Fernández

El passat cap de setmana la JSC Maresme va cel·lebrar la seva escola de formació, que amb l'edició d'enguany ja és la 4a escola de federació en la que hi participo des que soc militant de les joventuts (aquell llunyà novembre del 2003...).
Durant els dos dies que va durar l'escola vaig constatar un fet, que em sembla almenys remarcable. Sempre he defensat que un dels eixos del treball de la JSC ha de ser l'aposta per la formació dels seus militants, d'aquí l'importància de les escoles. I precissament durant aquest cap de setmana crec que, gairebé sense adonar-nos, hem fet una demostració del pas endavant que de mica en mica ha fet aquesta organització. I ho dic pel nivell de certs debats dels que hem pogut gaudir en algunes de les xerrades (pràcticament en totes).
Vull felicitar als companys que han treballat intensament tant en l'elaboració del programa de l'escola com a l'hora de vetllar perque tot funcionés durant la mateixa.
I també com a novetat, cal dir que des de l'edició d'enguany, l'escola agafa el nom del company i amic Carles Fernández, Ex-Primer Secretari de la JSC Maresme. El dissabte a la nit li vam fer un petit homenatge, durant el qual vam fer-li entrega d'una placa commemorativa on es podia llegir una frase sobre l'amistat: "Un hermano puede no ser un amigo, pero un amigo será siempre un hermano".
Les escoles de formació tenen també la finalitat de conèixer millor els companys i companyes, de crear vincles i de fer amics, per tenir una organització més forta i en definitiva, més preparada. De tot això, en Charli ens ha ensenyat molt als que hem treballat al seu costat. La veritat és que moltes vegades no coincidim en la visió que tenim de determinats temes o qüestions, però haig de reconèixer que la seva capacitat de treball està molt per sobre del que pràcticament qualsevol pot oferir. Seguir el seu ritme no és gens senzill.
Quan va rebre la placa, ens va dir que aquell era un honor massa gran per a una persona com ell. Personalment, crec que si l'escola de formació de la JSC Maresme ha de portar el nom d'algú, ha de ser el seu. I ben merescut. Amb carinyo, tot això ho diu, un que ha après molt al seu costat.

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Gracias, Javi. Gracias a todo. Charli.

11:32 a. m., marzo 28, 2007  

Publicar un comentario

<< Home