domingo, abril 29, 2007

Pineda

Des d'ara fins a finals del maig, els caps de setmana es presenten frenètics, emocionants, carregats i densos, plens d'actes. Ara que és diumenge a la tarda no faré un repàs del que he fet durant aquest cap de setmana però sí que voldria fer esment de l'acte que avui m'ha tocat viure a Pineda.
Pineda, una ciutat governada per CiU, on el PSC presenta un candidat nou, jove (que va ser membre de la JSC) i compromés com pocs, en Javi Amor. En Javi és d'aquells que porta molt de temps treballant en el seu projecte i que sobretot, porta molt de temps patejant i treballant el seu municipi. Avui, per la presentació dels membres de la seva candidatura ha reunit a gairebé mil persones en una festa ciutadana plena d'il·lusió i ganes de canvi.
Amb l'excusa d'una paellada i en una plaça de la ciutat, en Javi ha presentat a les persones que l'acompanyen en aquesta aventura, en aquest projecte col·lectiu que els socialistes de Pineda estan treballant i en definitiva, vivint. Les exclamacions i els aplaudiments de la gent davant de les propostes concretes que en Javi ha anat desgranant en el seu discurs em fan pensar que aquest any ha de ser el del canvi a Pineda. En els últims mesos he recorregut molts municipis del Maresme i de la resta de Catalunya i em costaria molt trobar municipis on la mobilització ciutadana pugui ser comparable a la que avui he vist a Pineda, una ciutat que encara no arriba a 30.000 habitants.
Cada poble, vila o ciutat té la seva pròpia realitat, que cal conèixer, respectar i tenir molt present, entre altres coses, a l'hora de dissenyar una campanya (tant electoral com de qualsevol altre tipus). I no tinc cap dubte de que la campanya que el PSC està portant a terme a Pineda respon a aquesta realitat i els portarà a la victoria el pròxim 27 de Maig. Aquest és el camí. Crec que això ens ha de servir de motivació i d'exemple a tots els que treballem per un projecte socialista en les nostres ciutats i que em fa l'efecte que en ocasions, infravalorem les nostres pròpies possibilitats.
Es pot anar més enllà. Podem anar més enllà. Hem d'anar més enllà.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

A mi també em transmet bones vibracions, el dia de la presentació de la nostra llista, va ser el primer en venir a saludar-me.
En Javi, és un Amor!

7:04 a. m., abril 30, 2007  
Anonymous Anónimo said...

Gracias Naya por tu apoyo y sobretodo gracias por trabajar de lo lindo el domingo (con los de juventudes) para que todo saliese bien (mucho del merito es tambien vuestro). Un abrazo

Xavier Amor

PD: Gloria moltes gràcies pel teu suport.

5:36 p. m., abril 30, 2007  

Publicar un comentario

<< Home