miércoles, octubre 24, 2007

Premis Nobel

Donada l'época en que ens trobem, amb aquest títol aquest post podria parlar d'altres temes. Ja fa dies, la Joana em va nominar al Nobel dels blocs. Tot un honor per a mi, que no puc més que agrair amb un somriure envoltat de colors a les galtes. La nominació en sí mateixa porta unes implicacions que transcric a continuació:
1. Ser nominada o nominat, implica escriure un article fent públic el premi i citar el blogger que te'l concedeix, amb l'enllaç corresponent.
2. Escollir 7 bloggers que et cridin l'atenció pels seus escrits i deixar un comentari al seu bloc perquè ho sàpiguen.
3. Exposar els motius pels quals els nomines.
4. Molt important: aquí t'han nominat perquè ho mereixes i com a tal sols has de nominar 7 blocs.

Un cop exposades les normes d'aquests premis Nobel, em toca passar a les nominacions:
- Dani Fernández, perque haig de reconèixer que m'agrada el to de les seves observacions i reflexions, tant quan hi estic d'acord com quan no.
- Eduardo Madina, per motius semblants als de la nominació anterior. I perque demostra, com en el cas de la nominació anterior, que alguns polítics que no tenen el focus mediàtic tan a sobre com els de la primerísima línia política donen claus molt importants per entendre millor l'Espanya d'avui.
- Saül Gordillo, per donar també una visió interessant i amb aires maresmencs de les coses que passen al nostre país. És un periodista 2.0 en tota regla.
- Espai Isidor, perque de sempre m'ha agradat el cinema i també que es parli de cinema. El cinema és l'espai a on sempre pots refugiar-te quan vols que el món s'aturi una estona. L'espai de la Judith Vives és del millor que es pot trobar en clau local per parlar de cinema.
- Condiciones Adversas, perque mai saps amb seguretat que pots trobar quan s'actualitza l'espai del Sr. Ruso. En qualsevol cas, moltes vegades em sorprén.
- José A. Donaire, que atrapa amb la lucidesa dels seus continguts i agrada per la certa originalitat que demostra quan exposa aquests continguts. Aires frescos des de Sant Feliu de Guíxols.
- El borrador, que fa molt de temps que segueixo amb regularitat i encara continua marcant el seu propi estil amb frescor, amb un grau d'actualització envejable i amb unes idees tan clares com el missatge de cadascun dels seus posts.
I fins aqui aquest meme de format original.

3 Comments:

Blogger Judith Vives said...

Hola Javier, gràcies pel comentari!!!

No pensava que em proposarien pel nobel tan aviat, jajaja...

fins aviat

9:21 a. m., octubre 28, 2007  
Blogger Javi said...

Judith,
ara que ja has sigut nominada pel Nobel, potser la próxima nominació t'arribarà pels Oscar, que són bastant més cinèfils.

Ens veiem.

8:05 a. m., octubre 30, 2007  
Anonymous Anónimo said...

Arribo tard... però gràcies per la condecoració, encara que crec que haurien d'inventar una nova categoria per a colar-me el Nobel.

Si Ladi Di té un, no ha de ser molt dificil d'aconseguir... no?

7:21 p. m., noviembre 09, 2007  

Publicar un comentario

<< Home