jueves, octubre 27, 2005

Poligamia Estatutaria

Según un informe publicado por la FAES, la Generalitat se atribuye competencias incluso "del tiempo libre", con la propuesta de reforma de Estatuto salida del Parlament.

Además de reincidir en las tesis ya expuestas por el PP, el texto compara el modelo educativo del proyecto de Estatuto con el de dictaduras socialistas, y textualmente añade: "Ni siquiera en la época de Mao y de la revolución cultural, cuando todos los chinos hacían gimnasia a la vez, se atrevieron a tanto".

Fotografía del interior de la Moncloa tras la lectura del informe elaborado por la FAES

El informe considera "grave" que se exija a los jueces que ejercen en Cataluña un conocimiento suficiente de la lengua catalana. El estudio de la FAES no se olvida de los católicos catalanes, a los que reprocha no oponerse frontalmente a aspectos que dice autorizar el Estatuto, como la eutanasia mediante el "asesinato piadoso", a través de la perversión del lenguaje, al tiempo que “constituye la puerta legal para la futura ampliación del matrimonio a uniones poligámicas como las que autoriza la religión islámica”.

Son palabras textuales de un informe que describe al Valle de Arán como "aquél donde tantos españoles esquían". El autor de este estudio para la FAES, la fundación presidida por el ex presidente del Gobierno, José María Aznar, es el abogado y ex diputado del PP, Jorge Trías Sagnier.

Noticia extraída de www.cadenaser.com

P.D. Mi pregunta es...¿Que se tomó el tal Jorge Trías antes de redactar el informe? Por desgracia, seguramente la respuesta es que no se tomó nada.

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Amb qui pactareu l'Estaut?

Perquè amb els que volen pactar vosaltres no voleu i amb els que vosaltres voleu pactar ells no estan molts disposats.

5:01 p. m., noviembre 01, 2005  
Blogger Javi said...

Crec sincerament que l'Estatut es pactarà amb mesura entre aquelles parts que realment tinguin una voluntat clara de tirar endavant el text.

Això sí, cal tenir present que les diferents forces polítiques s'han de posar d'acord en de quina manera i en qué s'ha de retocar l'Estatut. Això requereix un important esforç negociador entre totes les parts. I tant de bó tots els partits tinguin una voluntat real per posar-se d'acord, ja que crec que el millor Estatut possible serà aquell amb el que més gent hi pogui estar d'acord.

Personalment, estic segur que la cosa acabarà bé. L'ajust de l'Estatut que es faci al Congrès serà raonable i em fa l'efecte que en podrem sortir satisfets. Temps al temps.

6:49 p. m., noviembre 01, 2005  
Anonymous Anónimo said...

Vist el que va passar ahir, estem davant del trencament del consens en matèries constitucionals.

No es pot dir que el PP no ha fet esforços (ha presentat tres alternatives de pacte), però el Sr.Zapatero amb aquella teoria infantil "El PP és dolent, no hi volem parlar".

Ara és el moment de decidir si creiem en la igualtat de drets o bé en concedim de diferents (que no vol dir més) als ciutadans de Catalunya.

L'Estatut no pot trencar l'esperit il·lusionant que suposa una convivència pacífica regulada amb una Constitució (element bàsic de la democràcia, ja que és pactada per els ciutadans). Si es vol trencar amb aquest esperit els ciutadans tenen dret a decidir.

Jo votaré en contra d'alterar la convivència i d'imposar mesures intervencionistes als ciutadans de Catalunya.

4:48 p. m., noviembre 03, 2005  

Publicar un comentario

<< Home