lunes, diciembre 12, 2005

Futbol Solidari

Hem passat un cap de setmana solidari a la JSC. Solidari i esportiu. El dissabte vam organitzar a Mataró un torneig de futbol per recollir joguines per als nens més desfavorits. La jornada va ser un éxit, vam aconseguir més de 120 joguines i els que vam disputar el torneig ens podem sentir satisfets.

Vam comptar amb la participació de un equip de la JSC del Maresme, un equip de la gent d'Iniciativa i dos equips de joves de Mataró, "Los Sicilianos" i "Los Chicos del Maíz". Per cert, jo vaig jugar amb l'equip de "Los Chicos del Maíz". Encara que el resultat del torneig no té gaire importància en una ocassió com aquesta, els guanyadors van ser "Los Sicilianos". I el resultat del derbi polític entre els socialistes i els ecosocialistes va ser de 4 - 7, favorable a Iniciativa.



I el diumenge ens vam tornar a possar les botes per disputar un altre torneig de futbol, aquest cop a Dosrius, amb la finalitat de col·laborar amb "La Marató" de TV3, que enguany tracta el tema de les malalties del cervell. La veritat és que l'esforç del dia anterior ens va passar factura, ja que l'equip de la JSC Maresme ràpidament es va veure eliminat. La jornada va ser molt satisfactòria, doncs vam aconseguir arreplegar un bon grapat de gent que, malgrat el fred, es va acostar per seguir els partits i gaudir dels calçots i les botifarres.

Això sí, després de jugar dos tornejos en dos dies, i tenint en compte que no sóc precissament una persona gaire esportiva (no sóc un gran practicant), avui em fan mal alguns músculs que ni tan sols sabia que existien.