jueves, noviembre 17, 2005

El Primer Secretari

La febre dels blogs continua endavant i ens va deixant cada cop més companys de viatge. En Victor Francos, el Primer Secretari de la JSC s'hi ha sumat i ja ens ha deixat un parell de posts al seu blog. Jo no soc la millor persona per parlar del Victor, ja que el tracte que hem tingut s'emmarca en els actes de la JSC en qué hem coincidit (que han sigut bastants, això sí). Però hi han tot un seguit de coses que, per la part que em toca, l'hi haig de reconèixer.

D'una banda, i no em cansaré mai de repetir-ho, és la extraordinària presència d'en Victor als pobles del Maresme. Sempre que li hem demanat, en Victor ha vingut, ja sigués per la constitució d'alguna agrupació o per algun acte o pel que sigui. En Victor no ens ha fallat i sempre ha tingut resposta quan el necessitàvem.

Per altra part, en Victor es d'aquelles persones que sempre té alguna cosa encertada a dir i que sap quan i on dir les coses. A més, el model de treball i el projecte polític que en Victor ha impulsat durant els dos anys que porta al capdavant de la JSC coincideix plenament amb la idea d'organització que molts portem al cap. Per molt primer secretari que sigui, quan en Victor ha de treballar igual que qualsevol militant, ho fa.

Finalment, us recomano fer una ullada al blog d'en Victor. La seva visió jove i rotunda del panorama polític no deixarà indiferent a ningú.